Uutiset

Maailman tunnetuimmat turkulaisveljekset! Matilla ja Tepolla erilaiset Linnan juhlat: toinen jäi jatkoille ja heitti herjaa Petteri Orpolle, toinen posotteli pikavauhtia Turkuun!

12.12.2019 15:01

Maailman tunnetuimmat turkulaisveljekset ja kotimaisen iskelmätaivaan kestotähdet Matti ja Teppo Ruohonen nauttivat täysillä itsenäisyyspäivän juhlavastaanotosta. Sauli Niinistö oli jo kolmas Suomen tasavallan presidentti, jota veljekset pääsivät kättelemään.

– Eihän tällaiseen kutsuun voi koskaan tottua, vaan se on aina iloinen yllätys ja suuri kunnia! Kyllä se mielestämme todistaa sen, että olemme saaneet urallamme jotain aikaan ja työllämme on myös tietynlaista jatkuvuutta, Matti jutteli Seiskalle.

– Ja joka kerta presidenttejä kätellessä kätemme ovat hikoilleet niin paljon kuin mahdollista! Heitämme viikonloppuna tuplakeikat Turussa, joten Matti lähtee täältä suoraan Linnasta nukkumaan, mutta minä ajattelin kyllä esitellä kevätjuhlaliikkeitä jatkoilla, Teppo rykäisi Seiskalle.

Mukana juhlimassa olivat Tepon vaimo Varpu ja Matin vaimo Anne.
Mukana Linnan juhlahumussa olivat myös harvemmin julkisuudessa nähdyt Tepon vaimo Varpu ja Matin vaimo Anne.

Taistelu frakin kanssa

Käsien hikoilun ymmärtää, sillä Presidentinlinnassa oli tuttuun tyyliin todella lämmin. Seiskan paikan päältä raportoinut toimittaja jopa mittasi Linnan lämpötilan, joka huiteli päälle +28 celsiusasteessa.

– Tuntuu, että täällä on aina liikaa jengiä! Sama tungos joka kerta ja kuumuus on valtava, Matti puhalteli Seiskalle.

Lue myös: Nyt selvisi sekin! Arvaatko, kuinka paljon 1800 juhlavierasta nostavat Presidentinlinnan lämpötilaa? Tässä tulos: ”No ei ihme, että soijaa pukkaa”

Helppoa ei ollut Tepollakaan, jonka taistelu alkoi jo kuulemma kotona frakin pukemisesta.

– Tuntui tosi pahalta pistää tämä päälle. Tässä meni enemmän kuin paljon aikaa. Varsinkin rusetin kanssa oli hirveitä ongelmia, koska siinä on ihme hakasia siellä sun täällä, hän hämmästeli pilke silmäkulmassa.

Pitkän uran tehneet Matti ja Teppo saivat ansaitsemaansa suitsutusta Linnan juhlilla.
Pitkän uran tehneet Matti ja Teppo saivat ansaitsemaansa suitsutusta Linnan juhlilla.

Herjaa Petteri Orpolle

Sen sijaan turkulaisveljesten mieleen olivat ne kaikki tutut ja tuntemattomat, jotka uskaltautuivat illan aikana tulla tervehtimään.

– Moni on tullut moikkaamaan ja kiittelemään meitä näistä kaikista vuosista, poliitikot sun muut. Se on kiva, koska eihän heitä oikein muualla tapaakaan.

Lue myös: Matti ja Teppo saapuivat Linnan juhliin - tässä ovat harvoin julkisuudessa nähdyt vaimot Anne ja Varpu!

–  Ja minä menin vielä tietysti heittämään Petteri Orpolle (kok), että "Moikka, on varmaan Orpo olo?" Näin jälkikäteen ajatellen se oli aika kornia, koska hän on varmaan kuullut sen saman herjan tuhansia kertoja, Teppo naureskeli.

Lue lisää Linnan juhlista ja jatkoista tuoreimmasta Seiskasta!

Seiska Linnassa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!