Teemu Selänne ja Ari Mennander

MTV: Teemu Selänteen elämäkerran kirjoittajaa epäillään petoksista ja törkeästä kavalluksesta - lähes 400 000 euron rikosvahinko!

13.03.2019 09:01

Teemu Selänteen elämäkerran kirjoittanutta Ari Mennanderia epäillään useista talousrikoksista, uutisoi MTV.

Poliisi tiedotti tänään aamulla (13.3.), että media-alan yrittäjää ja hänen edustamaansa yhtiötä epäillään useista talousrikoksista. Helsingin poliisille tehtiin tapaukseen liittyvä ensimmäinen tutkintapyyntö jo vuonna 2015. Tuolloin kyse oli yksittäiseen lainasopimukseen liittyvästä epäselvyydestä.

Seuraavana vuonna poliisille tehtiin toinen tutkintapyyntö samaan henkilöön ja asiakokonaisuuteen liittyen. Poliisin mukaan toisen tutkintapyynnön teki henkilön edustaman yhtiön konkurssipesän pesänhoitaja. Tämän jälkeen poliisi aloitti tapauksen varsinaisen esitutkinnan.

Poliisi tiedotti, että esitutkinta valmistui viime kuussa, ja nyt asia on siirtynyt syyttäjälle syyteharkintaan.

- Esitutkinnan perusteella henkilöä epäillään useista talousrikoksista ja myös muista rikoksista, joiden yhteenlaskettu rikosvahinko on noin 370 000 euroa, tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Sampsa Marttila kertoi poliisin tiedotteessa.

Lue myös: Selänne-kirjassa rajua tekstiä Harkimosta - "rahanahne Hjallis" kosti Teemulle?!

Kiistää syyllisyytensä

MTV Uutiset paljastaa, että epäilty on Teemu Selänteen elämäkerran kirjoittanut Ari Mennander. MTV uutisoi kirjailijan velkasotkuista ja rikostutkinnasta jo vuonna 2015. Poliisi ei ole kuitenkaan vahvistanut epäillyn henkilöllisyyttä esitutkintalakiin vedoten.

Poliisin mukaan epäilty on kiistänyt syyllistyneensä mihinkään rikokseen.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Mika Pollari

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!