fbqMTV: Sofia Belórf jätti Niko Ranta-ahon, muutti uuteen kämppään! | Seiska
Sofia Berlof

MTV: Sofia Belórf jätti Niko Ranta-ahon, muutti uuteen kämppään!

Uutiset | 28.04.2020 13:24

Pääsiäisenä suomalaisten puheenaiheeksi noussut kolmiodraama Sofia Belórfin, Martina Aitolehden ja Sfefan "Stefu" Thermannin välillä on edennyt siihen pisteeseen, että Sofia on viimein vahvistanut, että suhde liikemies Niko Ranta-ahoon on ohi.

Muutto & ero

MTV kertoo, että Sofia on kantanut kamansa Niko Ranta-ahon perheen omistamasta asunnosta Helsingissä toisaalle. Niko aka "Cobra" odottaa puolestaan telkien takana tuomiota törkeistä huumausainerikokista, ja tulee kaikella todennäköisyydellä pysymään vankilassa vielä useita vuosia. 

Sofia kertoo MTV:lle, "että ei hyväksy rikollisuutta", mikä on hieman erikoista, sillä hän on parhaillan itsekin syytettynä kahdesta rikoksesta: tuottamuksellisesta rahanpesusta sekä huumausainerikoksesta. Nikon kakku tulee kuitenkin olemaan sen verran pitkä, ettei Sofia voi odottaa. Niko on näin ollen ex-rakas. 

- Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi MTV:lle.

Lisäksi Sofia vahvisti MTV:lle, että he ovat eronneet.

Ruma kolmiodraama! Niko romahti Sofian ja Stefun salasuhteesta! 

Enteilevät päivitykset

Viitteitä erosta oli nähtävillä jo aiemmin. Viime viikolla Sofia julkaisi kaksi merkitsevää Instagram-päivitystä.
Toisen niistä kertoi, "että on ihan ok jättää ihminen taakse". Toinen puolestaan linjasi, että "Haluan unohtaa".

Stefan Thermaniin yhdistetty Sofia Belórf julkaisi erikoisen päivityksen - ovatko nämä jäähyväiset vankilassa istuvalle Nikolle? 

Sofia ja Martinan exä Stefan puolestaan vaikuttaa viihtyneen enemmänkin Sofian kanssa. Tilanne lienee kinkkinen, sillä Niko ja Stefu tuntevat toisensa hyvin ja pitkältä ajalta. Lisäksi on tapahtunut yhtä ja toista, jotka ovat pysyneet suurelta yleisöltä piilossa.

Tulevassa Seiskassa on paljonkin uutta tietoa aiheesta, joten itse kunkin kannattaa piakkoin suunnata lehtiostoksille.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!