fbqMTV: Skandaali mediatalossa – MTV:n päällikön epäillään kuvanneen neljää seksikumppaniaan salaa! | Seiska
salakatselu

MTV: Skandaali mediatalossa – MTV:n päällikön epäillään kuvanneen neljää seksikumppaniaan salaa!

Uutiset | 11.04.2018 10:06

MTV uutisoi tänään, että yhtä MTV:n päällikköä epäillää seksikumppaneidensa salakuvaamisesta. Tutkinnanjohtaja Mikko Minkkinen vahvistaa Seiskalle, että tapaus on tutkinnassa ja sitä tutkitaan neljänä salakatseluna.

– Tapauksessa on neljä asiaomistajaa, Minkkinen totesi Seiskalle.

Epäilty on MTV:ssä työskennellyt esimies. Yhtiön toimitusjohtaja kertoi MTV:n uutisessa, että hänet on vapautettu tehtävistään rikostutkinnan ajaksi. Lopullinen päätös miehen työn jatkosta tehdään vasta, kun poliisitutkinta on saatu valmiiksi. MTV:n mukaan epäilty itse on katunut tekoaan ja kertonut rikosepäilystä avoimesti sen jälkeen, kun työantaja oli siitä tiedon saanut. 

Salakatselutapaukset ovat olleet isosti otsikoissa sen jälkeen, kun kohujuontaja Axl Smithin salakatselukohu paljastui.

Lue myös: Yli 150 000 euroa liki kokonaan kuitattu! Seksiä salakuvannut Axl Smith on maksanut uhreilleen lähes kaikki korvaukset – jupakka loppuunkäsitelty!

Axl tuomittiin vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeuteen 30 salakatselusta, kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä sekä neljästä kunnianloukkauksesta. Axlin tapaus tuli tietoon, kun yksi salakuvatuista naisista teki asiasta rikosilmoituksen. MTV:n mukaan myös yrityksen pomoa koskeva tutkinta sai alkunsa samalla tavalla. 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!