Uutiset

MTV: Mikael Gabriel jättäytyy pois Elämä Lapselle -konsertista - taustalla tänään paljastuneen rattijuopumussyytteen lisäksi syyte huumausaineen käyttörikoksesta

16.09.2020 15:02

Seiska uutisoi tänään keskiviikkona, että räppäri Mikael Gabriel, 30, on saanut syytteen rattijuopumuksesta. Lisäksi paljastui, että Mikaelilla on myös syyte huumausaineen käyttörikoksesta.

Lue myös: Räppäri Mikael Gabrielille syyte rattijuopumuksesta

Seiska uutisoi kesällä, että poliisi oli pysäyttänyt Mikaelin auton Helsingin keskustassa kesäkuun alussa.

Silminnäkijän mukaan Tesla-auton ympärillä oli kaksi poliisiautoa. Silminnäkijän mukaan autossa oli kaksi matkustajaa, joista toinen oli nainen.

Lue myös: Poliisi pysäytti Mikael Gabrielin Teslan – silminnäkijä: ”Mikaelin näköinen mies vietiin maijaan” – räppäri nähtiin seuraavaksi mielenosoituksessa! Katso kuva! 

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin Seiskalle, että Mikael on saanut syytteen rattijuopumuksesta ja että epäilty teko tapahtui 3. kesäkuuta. 

Huumausaineen käyttörikos on Helsingin käräjäoikeuden mukaan tapahtunut 1.-3. kesäkuuta.

Jättäytyy pois Elämä Lapselle -konsertista

Mikaelin oli tarkoitus esiintyä Elämä Lapselle -konsertissa tänään, mutta MTV:n mukaan räppäri ja Lastenklinikoiden Kummien markkinointi- ja viestintäpäällikkö ovat tehneet yhteisen päätöksen siitä, ettei Mikaelia nähdä illan konserttilähetyksessä.  

- Olemme yhdessä sopineet, että Mikael Gabriel jättäytyy tässä tilanteessa pois Elämä Lapselle -konserttilähetyksestä, jotta huomio pysyy ohjelman päätarkoituksessa, Matti Valli Lastenklinikoiden Kummien markkinointi- ja viestintäpäällikkö kertoi MTV:lle.

Mikaelin aiemmat rikostuomiot

Mikael kärysi ratista marraskuussa 2017. Tuolloin räppäri kertoi asiasta Facebook-sivullaan. Pysäytyksen yhteydessä poliisi löysi Mikaelin hallusta kannabista, jonka hän myönsi omakseen. 

Lue myös: Mikael Gabrielille kolme tuomiota: Selvisi huumekärystä sakoilla! 

Mikael tuomittiin myös vuonna 2018 yhteensä kolmesta rikoksesta: huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta, ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Mikael kärähti ajettuaan autoa kannabiksen vaikutuksen alaisena. Hänen hallustaan löytyi 21,2 grammaa kannabista. Mikaelin kotiin tehtiin kotietsintä. Tapaus herätti runsaasti kohua, sillä räppäri joutui viettämään yön poliisivankilassa ja suuntasi sieltä esiintymään ala-asteikäisille lapsille Helsingin pormestarin järjestämään itsenäisyyspäivän juhlaan.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!