Hyppää pääsisältöön
Tapio Suominen

MTV: Löi suksipussilla! Tapio Suomiselle pahoinpitelytuomio - päiväsakkoja ja korvauksia uhrille

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tapio Suomisen pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta alentuneesti syyntakeisena, uutisoi MTV.

Lue myös: MTV: Urheilutoimittaja Tapio Suomisen pahoinpitelysyytteet julki: Uhkasi tappaa vartijan, löi suksipaketilla ja nyrkillä

Tuomio liittyy viime vuoden helmikuussa sattuneeseen tapahtumaketjuun, kun syytteen mukaan Suominen pahoinpiteli entisen työpaikkansa Ylen vartijaa. Ennen käsirysyä Suominen oli uhannut tappaa vartijan teräaseella. 

Tänään luettujen syytteiden mukaan Suominen oli lyönyt vartijaa nyrkillä, sekä suksipaketilla. Tilanne oli päättynyt, kun vartija oli ottanut entisen urheilutoimittajan hallintaan ja paikalle oli saapunut poliisi. 

Lieventävä seikka 

Suominen vetosi oikeudessa sairauteensa, eli kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön. 

Käräjäoikeuden mukaan Suominen oli teot tehdessään ollut alentuneesti syyntakeinen, mutta ei kokonaan syyntakeeton. 

Koska Suominen tuomittiin alentuneesti syyntakeisena, asia otettiin huomioon lieventävänä seikkana rangaistusta määrätessä. 

Hänet määrättiin maksamaan 30 päiväsakkoa, joista hänen tuloillaan jää maksettavaa 1350 euroa. Korvauksia vartijalle Suominen joutui puolestaan maksamaan muun muassa kivusta ja särystä, sekä henkisestä kärsimyksestä 400 euroa. 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!