Etua Oy

Luottokorttivelkoja maksetaan pois edullisella kulutusluotolla - jopa alle 5% korko houkuttaa

Uutiset | 17.11.2020 08:00

Heinäkuussa voimaan tullut kulutusluottojen korkokatto on tuonut markkinoille selvästi aikaisempaa edullisempia kulutusluottoja. Lakimuutos ei kuitenkaan koske luottokorttivelkoja, joten kulutusluotoista tullut erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto luottokorteille isompien ostosten tekoon. 

Luottokorteissa jopa yli 20 prosentin korkoja

Viimeisen vuoden aikana tulleet korkotason muutokset ovat koskeneet vain kulutusluottoja. Monien laajasti käytettyjen luottokorttien korot ovat edelleen selvästi yli 10 prosenttia ja kaikki kustannukset huomioiva todellinen vuosikorko saattaa nousta jopa yli 20 prosenttiin. Uusista kulutusluotoista peritään loppuvuoden ajan korkeintaan 10 prosentin korkoa ja tämä on houkutellut suomalaiset innolla vertailemaan luottokorttivelkoja kulutusluottoihin.

Kun uusien kulutusluottojen korko on loppuvuoden ajan korkeintaan 10 prosenttia, ovat suomalaiset ryhtyneet joukolla kilpailuttamaan luottokorttivelkoja uudestaan.

Yhdistelylainaa voi edullisimmillaan saada jopa alle 5 prosentin korolla. Luottokorttivelat ja osamaksut kannattaakin nyt heti kilpailuttaa ja katsoa millaisia säästöjä kuukausierään on mahdollista saada. 

Pyydä yhdistelylainatarjous osoitteessa www.etua.fi.

Varaudu loppuvuoden ostoksiin

Black Friday on vuosi vuodelta suurempi alennuskampanja, jota vietetään marraskuun lopussa. Tänä vuonna Black Friday on 27. marraskuuta, mutta moni kauppa laajentanut tarjouksia useamman päivän ajaksi marraskuun lopulla. Jos harkitset esimerkiksi kodinkoneiden tai muiden arvokkaampien kodintavaroiden ostoa Black Friday-kampanjoista, kannattaa tarvittava rahoitus varmistaa jo nyt. Voit yhdellä hakemuksella useita edullisia lainatarjouksia, jotka ovat voimassa vähintään 14 vuorokautta. Lainahakemuksen jättäminen ei sido mitenkään ja voit vertailla tarjouksia rauhassa. 

Lainalaskurimme avulla voit määrittää sinulle sopivan lainan kuukausierän. Lainapäätöksen saat heti eikä lainatarjous velvoita mihinkään. 

Tee maksuton lainahakemus osoitteessa www.etua.fi.

 

Teksti:
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!