Katso kuvat!

Luksushotelleista ja seurapiireistä pidätysselliin! Näin Sofia Belórf on esitellyt rikasta elämäänsä somessa - kuvakooste!

Uutiset | 18.07.2019 20:47

Seiska uutisoi torstaina 18.7, että Sofia Belórf ja hänen avopuolisonsa Niko Ranta-aho on pidätetty. Sofiaa epäillään törkeästä rahanpesusta, Nikoa puolestaan törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingainerikoksesta. Poliisi on esittänyt molempia kohtaan vangitemisvaatimukset, jotka Helsingin käräjäoikeus käsittelee perjantaina 19.7.

Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Esitutkinta kesken

Seiskan saamien tietojen mukaan Sofia Belórfin kohdalla epäilty rikoksen tekoaika on alkanut 1.1.2018. Niko Ranta-ahon kohdalla epäiltyjen rikosten alkamisajankohta on kirjattu vuotta aiemmaksi. 

Esitutkinta on kesken, joten rikosnimikkeet saattavat vielä muuttua ennen syytteiden nostamista. Ei ole myöskään selvillä, epäilläänkö pariskunnan tehneen rikoksia yhteistyössä. Viimeistään esitutkinnan valmistuttua käy ilmi, mitä rikosepäilyt tarkkaan ottaen koskevat ja minkälainen rikoshyöty poliisin mukaan on kyseessä. 

Tutkinnanjohtaja Kaarlo Lehmus kommentoi tapausta Ilta-Sanomille keskiviikkona todeten, että kokonaisuudessa on useita epäiltyjä.

- Tämä on laaja kokonaisuus, mitä tutkitaan ja siihen liittyy muita henkilöitä. Sitä, minkä verran erilaisia ihmisiä tähän ehkä liittyy lisäksi, tutkitaan edelleen.

Luksuselämää

Oman lisänsä tapaukseen tuovat Sofia Belórfin sosiaalisen median julkaisut. Ennen pidätystä fitness-kaunotar eli todellista luksuselämää, johon kuuluivat jatkuvat ulkomaanmatkat, hienot autot, kalliit kellot, luksuslaukut ja näyttävä talo Espanjassa Marbellassa

Törkeästä rahanpesusta epäilty Sofia Belórf brunssilla luksushotellissa vain päiviä ennen pidätystään: kädessä kymppitonnin kultainen Rolex - kuva!

Sofia ei ole koskaan peitellyt sitä, että hän rakastaa kaikkea kallista. Instagramin kuvavirta on täynnään Louis Vuittonin, Givenchyn ja Fendin tuotteitta. Sofia ja Niko ovat myös rentoutuneet hienoissa lomakohteissa miljonäärityyliin. Kas näin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woke up freezing today..take me back to that moment now pls 🙏🏽

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s up Dubai? ⚜️

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I smile a lot in real life 😁 Seafood diet and sun makes me happy..♥️

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänä aattoaamuna kateltiin Joulupukin Kuumanlinjan sijaan maisemia. 🌬❄️ Joulu ❣️

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

Teksti:Antero Alhonen, Pauli Poutanen
Kuvat:ARI LAHTI, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!