Lukitkaa vaimot ja tyttäret! Junttidiskon kuningas Frederik ryntäsi morsianjahtiin - enemmän kuin valmis uusiin naisseikkailuihin: ”Ei koko elämäänsä voi itkeä muijan perään!”

Uutiset | 13.06.2019 07:37

Seiska julkaisi kolme viikkoa sitten pysäyttävää materiaalia laulaja Frederikin rasvaisesta poikamiesboksista. Junttidiskon kuningas ei ollut päässyt puolentoista vuoden takaisen eronsa yli, vaan lappoi kotonaan pikaruokaa kitaansa.

Lue myös: Rasvainen video julki! Lannistunut laulajaori Reetu, 74, rypee murheissaan poikamiesboksissaan: "Nyt v****aa!"

Nyt sohvalla märehtiminen saa kuitenkin riittää. Ryhdistäytynyt Reetu on skarpannut rajusti ja on jälleen enemmän kuin valmis uusiin (nais)seikkailuihin.

– Eihän sitä voi perkele koko elämäänsä itkeä muijan perään, iskelmäori murjaisee.

– Vanhan äitini sanoin: Muista, Reetu, että uusia naisia tulee kuin nelosen ratikoita!

Lue myös: Jymypaljastus! Shokkierosta katkeroitunut Frederik, 74, tilittää harvinaisen avoimena: "Riikkani rakastui iskelmätähteen, nyt jo lapsikin tulossa!"

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Frederik on täällä taas!

Kuin uusi mies

Nyt viimeistään kannattaisi lukita vaimot ja tyttäret koteihinsa, sillä Helsingin kaduille hyökkää viimeisen päälle huoliteltu herrasmies. Parturissa ajeltu kuontalo, kilometrien päähän leijaileva partavesi ja itsevarma nahkarotsi suorastaan vaativat säpinää.

– Eiköhän nyt kaikki morsiamen metsästämiseen vaadittava ala olla kunnossa. Ulkoinen olemus on pistetty niin sanotusti kondikseen, Frederik myhäilee ja silmäilee jo malttamattomana terasseille.

– Kyllä näillä eväillä luulisi flaksin käyvän. Lähdetääs katsomaan vähän likkoja!

Lue lisää ja katso kuvat Frederikin morsiamen metsästämisestä Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!