Katso videot!

Luistin viilsi ranteen auki! Janne Ojanen muistelee kauhunhetkiään – ja taistelee tulisimpia kanasiipiä vastaan: "Alkaa mennä överiksi"

Uutiset | 24.11.2020 20:32

Siitä on jo yli kymmenen vuotta, kun Janne Juhani Ojanen paketoi kunniakkaan kiekkouransa. Henkeen ja vereen Tapparan mies kiskaisi 20 liigakauden aikana runkosarjassa 799 tehopistettä ja on täten SM-liigan kaikkien aikojen kovin pistehai.

Lue myös: Miljoona Instagram-seuraajaa! Valtavista luomurinnoistaan jumaloitu povipommi Pasha jysäyttää Siivet suussa -uutispommin: "Sain Suomen kansalaisuuden!"

Lue myös: Tiesitkö? Michael Jordan on Hanno Möttölän uran nimekkäin vastustaja – mutta Magic Johnson on se, jolle suomalainen löi luun kurkkuun: ”Magic sanoi, että WHAT?!”

Nykyään Tampereella liikelahjafirmaa pyörittävä Janne muistelee Seiskan reportteri Eetu Ampujalle, kuinka myi aikoinaan Coca-Cocaa Hakametsän lehtereillä. Polvenkorkuinen Ojanen pääsi tuolloin tapaamaan myös itsensä Wayne Gretzkyn.

– Muistan elävästi, miten hain Gretzkyltä nimmaria eikä hän edes katsonut minuun!

Lue myös: Siivet suussa: Jethro Rostedtille nousi hiki otsalle - karonkka painaa ja asuntokaupat vaakalaudalla!

Lue myös: Amin Asikaisella tiukka paikka! Haukkoo happea ja paljastaa suu tulessa uransa ylivoimaisesti pelottavimman vastustajan - "Ne jäänsiniset silmät..."

799 SM-liigapisteen Janne Ojanen ja 799 lehtiartikkelin Eetu Ampuja.
799 SM-liigapisteen Janne Ojanen ja 799 lehtiartikkelin Eetu Ampuja.

"Ura meinasi loppua"

Janne oli myös mukana Suomen MM-joukkueessa Tukholmassa 1995. Lähellä kuitenkin oli, ettei kaikkien aikojen kultakypärä olisi ehtinyt Leijonien kultajunaan: aiemmin samana keväänä Sveitsissä luistin oli viiltänyt ranteen auki valtimohaaraa myöten.

– Ura meinasi loppua siihen, Janne myöntää.

Ja kuten asiaan kuuluu, herra Ojanen uskaltautuu myös maistamaan Hookin kaikkein tulisimpia kanasiipiä: Nagamoritzia.

Tsekkaa Jannen reaktiot ja koko juttutuokio artikkelin videolta!

Katso nämäkin aiemmat Siivet suussa -jaksot:

Raimo Helminen kyynelehtii Seiskan toimittajan armottomassa grillauksessa - täräyttää lopulta suoraan mielipiteensä: "Tällä kertaa jätetään väliin!" Katso Siivet suussa!

Maskussa on aina jättiale, mutta Topi Sukari on silti miljonääri - ja nyt hän kertoo hiki päässä, miten se on mahdollista: katso Siivet suussa!

Hikinen video julki! Lola Odusoga tunnustaa mieltymyksensä ponnaripäisiin miehiin – Seiskan toimittajan ilme näkemisen arvoinen: katso Siivet suussa!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

"Tuli aika nopeasti!" - Jari-Matti Latvalalla villiä menoa povipommien kanssa: Marianne Kallio ruiskautti voimalla nesteet ulos ja rallitähti parahti - katso video!

Katso video!

Joulua rakastava Nina Mikkonen kutsui Seiskan juhlapöytäänsä – katso perinteitä kunnioittavat suosikkireseptit

Katso video!

Tällaisena et ole Martina Aitolehteä ja Sara Sieppiä ennen nähnyt: itkevät valtoimenaan tv-sarjan trailerissa - "Ei vaan enää jaksa" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!