Katso kuvat!
veera

Love Island -kaunotar Veeralta kuumaa lempeä täynnä oleva somepäivitys – rakkaus Janneen hehkuu kilometrien päähän: ”Vaikee identifioida itsensä jonkun tyttöystäväksi”

05.12.2018 14:04

Love Island Suomi -rakkausrealityn aikana toisensa löytäneet Veera ja Janne ovat korviaan myöten rakastuneita toisiinsa, mikäli sosiaaliseen mediaan on uskominen. 

Veera kertoi sarjan aikana, että on viihtynyt koko aikuisikänsä sinkkuna. Nyt vauhdikas nainen on asettunut aloilleen ja hehkuttaa rakkauden kipinöitään uutta kultaansa kohtaan. 

Lue myös: Patrickin ja Ankun romanssi jatkuu myös Love Island -ohjelman jälkeen – välimatka ei ole esteenä!

- Tällä tavalla koko aikuisiän sinkkuna viettäneenä tyttönä on melko vaikeeta yhtäkkiä identifioida itsensä jonkun tyttöystäväksi, outo tuntea rakkautta jotain kohtaan ja samalla tuntea itsensä rakastetuksi, hassua huomata miten rakkauslaulut alkaa kokea omaa elämää kuvaaviksi ja pelottavaa ajatella, että haluaa viettää joulun jonkun muun, kun oman perheen kanssa. Palmut vaihtu pakkaseen mut sä oot vieläkin kaikki kaikessa, Veera kirjoittaa. 

Lue lisää:  Love Island Suomi -Anku poseeraa lähes tunnistamattomana linnanjuhlamekossa: kasvot kuin eri ihmisellä - näin paljon poistetut ripsienpidennykset muuttavat kaunotarta!

Myös Janne vaikuttaa olevansa onnensa kukkuloilla, vaikka mies ei olekaan jakanut kumppaninsa lailla pitkiä rakkaudentunnustuksia sosiaaliseen mediaan. Sen sijaan Janne kommentoi uutta elämäntilannettaan lyhyesti ja ytimekkäästi: Elämäni paras reissu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mun 🖤// Мой 🖤

Henkilön Veera Virta (@veerajjulia) jakama julkaisu

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: mtv media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!