Uutiset

Love Island -Villen naapuri vihjaili salaromanssista somessa – Salkkarit-povipommi Jasmin Voutilainen reagoi radikaalisti!

14.08.2019 08:18

Seiskan saamien tietojen mukaan Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen, 24, sekä Love Islandista tuttu Ville Toivonen, 25, viihtyvät yhdessä. Seiskan lukija on nähnyt parin useaan otteeseen Järvenpäässä.

– Ensimmäisen kerran näin heidät kuukausi sitten Puistobluesissa Blueskadulla. He olivat siellä kahdestaan. 

Jasmin ja Ville on bongattu yhdessä myös aivan äskettäin. 

– Viime viikolla he istuivat erään baarin terassilla.

Lue lisää: Kuuma salasuhde? Salatut elämät -seksipommi Jasmin Voutilainen ja Love Island -Ville tiiviisti yhdessä!

Poisti kommentin

Silminnäkijä kertoo nähneensä Jasminin kantamassa kauppakasseja heinäkuun lopulla Villen taloyhtiön pihalla. 

– Jasmin tuli vastaan pihalla kauppakassien kanssa. Moikkasin häntä naapurillisesti, ja hän moikkasi iloisesti takaisin. 

Lukija kertoo kommentoineensa asiaa myös Jasminin Instagram-kuvaan.

– Vihjasin kommentissa, että olen nähnyt hänet naapurini seurassa. Meni muutama päivä, ja kommentti poistettiin. 

Lue lisää: Salarakas vai suosikkikuvaaja? Salkkarit-seksipommi Jasmin Voutilaisen ja Love Island -Villen yhteys paljastuu somekuvista!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuorempana mua kiusattiin, koska olin alipainoinen ja oisin maksanu mitä vaan, että saisin edes pari mahamakkaraa tai edes sentin paksummat jalat. Miks hitossa jokaisessa elämänvaiheessa on pakko sulautua johonkin muottiin tehdäkseen ympärilläolevat onnelliseksi? Ja oikeestaan semmosta oikeeta muottia ei oo ees olemassa; AINA oot liikaa tai liian vähän jotain. En jaksanu treenata kauheesti koko keväänä monestakaan syystä, enkä potenut siitä mitään huonoa omatuntoa. Nyt kesällä olo alko olla aika tukkonen ja väsynyt, joten hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta halusin taas alkaa liikkua enemmän. Treenatkaa siks, että saatte hyvän olon. Älkää sen takia, että saatte litteän mahan tai pyöreet pakarat👏🏼 Eikä hei myöskään henkisesti oo aina pakko voida hyvin. Ei pidä tuntea huonoo omatuntoa siitä, jos joinain päivinä on alakuloinen olo ja elämä ei oo aina niin siistin tuntuista. Miltä ne hyvät hetket tuntuis, jos ei ois huonoja? Onnellisuus on mulle sitä, että otan vastaan hyvät päivät, mutta annan luvan itelleni myös niihin huonoihin. Niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Treeni saa maistua mut niin saa myös pizza. Kunhan oot balanssissa, se on tärkeintä ja sen näkee myös naamasta💁🏼‍♀️

Henkilön JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) jakama julkaisu

Parin suhteen laadusta ei ole varmuutta, mutta varmaa on, että he viihtyvät yhdessä. 

– Eivät he mitenkään julkisesti tunteita ole näyttäneet, ihan kaverilliselta se on näyttänyt.

Lue lisää: Ohhoh, Pauliina ja Ville intoutuivat petipuuhiin Love Island Suomessa! "Nyt sillä ihan oikeesti seisoo" - katso video!

Molemmilla tv-tausta

Jasmin kruunattiin Miss Helsingin 2018 ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Hän on näytellyt Salatuissa elämissä viime syksystä lähtien ja oli mukana myös sarjaan perustuvassa Nightmare 2 –Painajainen jatkuu -elokuvassa.

Jasminin tiedetään seurustelleen pitkään manageri Ville Linnan kanssa, joka on toiminut muun muassa Mikael Gabrielin managerina. 

Jasmin Voutilainen
Jasmin on ollut Salattujen elämien lisäksi mukana Mikael Gabrielin Vastatuuleen-musiikkivideolla sekä Cheekin Alpha Omega -lyhytelokuvassa.

Ville Toivonen puolestaan tuli tunnetuksi viime syksynä esitetystä tosi-tv-ohjelmasta Love Island. Ville valitsi siinä parikseen Pauliinan, jonka kanssa hän viihtyi koko ohjelman ajan. Ville ja Pauliina tulivat finaalissa lopulta toiseksi.

Tosi-tv-pariskunta alkoi seurustella myös tosielämässä, mutta he päätyivät lopulta eroon.

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä Jasmin Voutilainen avautui ulosottokamppailustaan – ihmiset luottivat ja pyysivät apua: ”Keskustelin seuraajani kanssa neljä tuntia puhelimessa”

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus & MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!