Lotta Hintsa paljasti häidensä yksityiskohtia: bridezilla-kohtaus morsiusmekosta!

Lotta Hintsa paljasti häidensä yksityiskohtia: bridezilla-kohtaus morsiusmekosta!

15.06.2016 13:17

Ex-missi Lotta Hintsa menee viikonloppuna naimisiin jääkiekkoilija-kihlattunsa Kristian Näkyvän kanssa. Häitä vietetään tunnelmallisessa Vanajanlinnassa tämän viikon lauantaina.

Vaalea morsian kirjoittaa tuoreessa blogipäivityksessään, että hääjärjestelyt ovat sujuneet suurimmaksi osaksi stressittä sekä täysin omalla painollaan.

 

 

Muutama viikko sitten leppoisa morsian oli kuitenkin saanut orastavan bridezilla-kohtauksen, kun häämekko osoittautui liian isoksi.

Okei myönnetään, tuossa pari viikkoa sitten minullakin oli ensimmäinen pikku Bridezilla-momentti, kun sovitin Chicagosta ostamaani pukua ensimmäistä kertaa (oli otettu mitat ja kaikki niin oletin, että kaipa se nyt ihan oikein meni, sekä olin vääntänyt rautalangasta, että 65E-kuppikoko on sama kuin 75C-kuppikoko, sen takia se sovitusmallin C-kuppi oli ihan ok). Saatuani puvun päälle huomasin, että rinnat eivät meinaa pysyä etumuksessa ollenkaan ja puku muutenkin valuu päältä. Paniikkipuhelu stylisti-kaasolle, visiitti ompelijalle ja äidin rauhoittelu siitä, että ”vaikka siellä pari mummoa pyörtyisi, niin se on pientä jos se tulee olemaan se pahin ongelma” paransivat tilannetta. Ja jos kerta omat hääni ovat se hetki, kun yllätän hieman ”rohkeammalla” kaula-aukolla niin so be it. Ei ehkä ihan suunniteltua, mutta kunhan on hauskaa. Taidan silti etsiä jostain nännitarrat…

 

 

Häiden vieraskirjaan saadaan materiaalia photoboothista eli kuvauskopista, johon mahtuu useampikin henkilö.

Saamme valita oman taustan ja propsit, jotka tietenkin vastaa teemaa, ja koppiin mahtuu kerralla useampi henkilö eli saadaan perhekunnittain sitten vieraskirjaan materiaalia. Näin kuvaajakin saa rauhassa keskittyä tekemään omaa työtään eikä joudu esimerkiksi tunniksi sivuun, mikä jättää myös enemmän aikaa ohjelmalle, kun vieraat voivat pitkin iltaa käydä kuvauttamassa itseään. Tästä jää varmasti mielettömät muistot, sekä meille että vieraille!

Pariskunta kihlautui viime vuonna 30. toukokuuta. 

 

 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!