Lotta Backlund: Olen tyttö-Tikkanen!

Lotta Backlund: Olen tyttö-Tikkanen!

13.06.2014 15:09

Tuotantoyhtiö Eyeworks Finlandin kehitysjohtajana työskentelevä Lotta Backlund, 33, odottaa innolla pian alkavaa kesälomaa. Hän on lähdössä perheensä kanssa Kreikan-matkalle.

− Kaikki muut meidän yrityksessämme tekevät hirvittävästi kesällä töitä, koska Suomessa kuvataan tv-ohjelmia valoisana aikana. Mutta koska olen kehitysjohtaja, voin kehittää talvellakin, Lotta linjaa.

 

"Valitsen Suomea lähinnä olevan maan"

Päivätyönsä lisäksi Lotta tunnetaan myös aktiivisena kirjoittajana. Tällä hetkellä hän on Ylen urheilukolumnisti, vaikkei omasta mielestäänkään ole aiheessa erityinen asiantuntija.

− Urheilutietämykseni on sellaisella hyvällä tyttöystävätasolla. Valitsen jalkapallon MM-kisoissakin suosikkijoukkueeni sillä perusteella, kumpi maa on kulloisessakin ottelussa maantieteellisesti lähimpänä Suomea – paitsi, jos se on Venäjä.

Muiden töidensä lisäksi Lotta on peliyhtiö Maria.comin lähettiläs. Hän vertaa itseään vedonlyöntifirma Unibetin kasvona toimivaan jääkiekkolegenda Esa Tikkaseen.

− Olen siis tyttö-Tikkanen! Lähden syksyllä jonkun pelaajan kanssa palkintomatkalle Las Vegasiin. Uskon, että rakastun kaikessa överiydessään siihen paikkaan.

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!