Lola Odusogan kauhunhetket liikenteessä – rekka liukui ex-missin kaistalle: ”Väistin sillan kaidetta kohti”

Uutiset | 28.11.2018 13:03

Onni onnettomuudessa on lausahdus, joka kuvastaa ex-missi Lola Odusogan eilistä päivää. Lola lertoo Apu-lehden blogissaan  läheltä piti -tilanteesta, jossa hän joutui väistämään rekkaa tienpientareelle. 

Lue lisää: Uuh, viidakossa kiloja karistanut Lola Odusoga esittelee estotta kurvejaan: "Ei oo KOSKAAN kropasta kii voiko käyttää biksuja" - katso kuva!

– Olin ohitustilanteessa rekan kanssa moottoritien sillalla, ja sieltähän saapui taas ohitettava rekka mun kaistalle. Ihan täydellinen de ja vu! Kyseessä ei nytkään ollut mikään pieni parin sentin viivan ylitys, vaan reipas puolen metrin kauhaisu mun puolelle. Kiittelin taas kitkarenkaitani kun väistin sillankaidetta kohti tien reunan lumikasaan, ja luojan kiitos pääsin pois tilanteesta ilman auton hallinnan menetystä, ja ilman kosketusta rekan, sillankaiteen tai minkään muunkaan ei toivotun elementin elementin kanssa. Sykettä tasaillessa menikin sitten loppumatka. Epätodellista jälleen.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Lola joutui kohtamaan ajoväylällä hänen kaistalleen ajautuneen rekan. Hän oli samanlaisessa tilanteessa 15 vuotta sitten.

– Vaihtoehdot olivat joko ulosajo tai törmäys, valitsin ulosajon tien yli ja hankeen. Siitä asti on sydän lyönyt reippaammin joka kerran rekkaa ohittaessa, enkä todellakaan jää niiden viereen junnaamaan samaa vauhtia. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!