Uutiset
Katso kuvat!

Linnan jatkoilla tissiä näyttänyt sai osakseen paheksuntaa - baseball-ottelussa USA:ssa samoin tehneet Instagram-kaunottaret saivat 73 000 euron sakot!

10.12.2019 10:03

Mallikaunotar Julia Rose säväytti lokakuussa baseball-ottelussa Washingtonissa, Yhdysvalloissa, vilauttamalla paljasta rintaa tv-kameralle. Tempauksessa olivat mukana mallikollegat Lauren Summer ja Kayla Lauren.

Kentällä syöttövuorossa ollut pelaaja huomasi uhkeat neidot katsomossa, sillä hänen keskittymisensä selvästikin herpaantui. Televisiossa vilahtaneet ryntäät menivät oikopäätä viraaliksi ja melkoinen kohu seurasi.

Kauhea kohu ja porttikiellot! Uhkeat neidot sekoittivat pelin vilauttelemalla paljaita rintojaan baseball-matsissa - kuvat!

Myöhemmin naiset selittivät, että he olivat lisäämässä tietoisuutta rintasyövästä. Yhdysvaltojen kansallinen baseball-liiga ei osoittanut ymmärrystä, vaan lätkäisi naisille porttikiellot otteluihin.

Sittemmin on käynyt ilmi, että naisten tempaus oli enemmänkin Shagmag-julkaisun promotempaus kuin rintasyöpäkampanjointia. Julia itse esiintyy tovereineen lehden numeroissa eroottisissa kuvissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Rose (@its_julilarose) on

- Baseball-peli oli tähän tarkoitukseen oikein hyvä, sillä tv-kamerat kuvaavat pitkään samaa kohtaa. Henkilökohtaisesti pidän enemmän amerikkalaisesta jalkapallosta, Julia selitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Rose (@its_julilarose) on

Tempauksesta seurasi 73 000 sakot. Ei ole tiedossa, onko sakkorangaistuksella lainvoimaa. 

Tissiä tv-kameralle Kämpissä! 

Hieman vastaava tilanne nähtiin itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla hotelli Kämpissä. 

Sandran paljas rinta lävähti suoraan tv-lähetykseen Linnan jatkoilta - katso kuva! "Välillä pitää sokeerata!"

Tästä seurasi paljon keskustelua ja muutama otsikko, mutta muutoin vilauttaja selvisi kohutempauksestaan rangaistuksetta. 

Lähde: Daily Mail, Instagram. Shagmag.  

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!