Linda Lampenius myy taloaan 8,5 miljoonalla - kuvat!

Linda Lampenius myy taloaan 8,5 miljoonalla - kuvat!

19.05.2014 14:51

Linda Lampenius-Cullberg ja hänen aviomiehensä, ruotsalainen rikosjuristi Martin Cullberg ovat laittaneet myyntiin omakotitalonsa Ruotsissa. Viehättävä 1930-luvulla rakennettu talo sijaitsee vain 15 minuutin päässä Tukholman keskustasta, mutta silti rauhallisella paikalla meren rannalla.

Talossa on 219 asuinneliötä kolmessa kerroksessa. Kiinteistövälittäjän nettisivuille laitetuista kuvista selviää, että viulistikaunottaren sisutustyyli on selkeän skandinaavinen, valoisa ja valkoinen maalaisromantiikalla höystettynä.

Upealla rantatontilla on kokoa 2 310 neliötä. Rannassa on reilun sadan neliön terassi laitureineen, missä kelpaa köllötellä riippukeinussa ja nauttia auringonpaisteesta. Rannassa on myös vierasmökki. Lisäksi pihalla on kasvihuone ja tietysti lipputanko.

Lindan talon pyyntihinta on 8,5 miljoonaa kruunua eli reilu 900 000 euroa.

Linda Lampenius on viihtynyt Ruotsissa jo vuosikausia. Perheeseen kuuluu kaksi lasta: Olivia, 5, ja Cecilia, 1.

Lindan ja hänen perheensä kotitalo on myynnissä ruotsalaisen kiinteistövälittäjän kautta. Keltainen, 1930-luvulla rakennettu hyväkuntoinen talo koostuu kahdesta asuinkerroksesta sekä kellarikerroksesta. Alakerrassa ovat tilavat oleskelutilat keittiöineen ja yläkerrassa kolme makuuhuonetta. Kellarissa sijaitsevat mm. kodinhoitohuone, pannuhuone ja harrastushuone. Pihalla on myös yhden auton talli.

 

Länteen avautuva merenranta tarjoaa upeat puitteet laiskottelulle ja auringosta nauttimiselle. Laiturin lisäksi rantaan on rakennettu reilun sadan neliön puuterassi. Terassin yläpuolella rinteessä on vielä pieni vierasmökki.

 

Lindan sisustyyli on harmonisen selkeä. Ruokailutila yhdistyy tv-nurkkaukseen.

 

Lindan ja Martinin makuuhuonessa on rauhoittava tunnelma. Sinisävyiset petivaatteet ja valkoinen yleisilme ovat tyylikkään minimalistisia. Toisen kerroksen ikkunoista avautuvat upeat näköalat merelle.

 

Katso lisää kuvia Linda Lampeniuksen kodista kiinteistövälittäjän sivuilta - klikkaa tästä!

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!