Uutiset
Katso kuva!

Linda Lampenius julkaisi säikäyttävän kuvan sairaalapediltä - avautuu kaularankaleikkauksestaan: "Tulen olemaan sairauslomalla melko pitkään"

29.10.2020 10:45

Seiska uutisoi viime viikolla, että Ruotsissa perheensä kanssa asuva suomalaisviulisti Linda Lampenius, 50, joutuu leikkaukseen. 

Nyt operaatio on tehty. Lindan ammatin takia hänelle tehtiin kaularankaleikkaus, ja kaunotar on Instagram-tilillään ilmoittanut, että leikkaus on sujunut hyvin. 

Lue myös: ”Joudun laittamaan viulun narikkaan” - Linda Lampenius joutuu vaativaan leikkaukseen: taistelee kovien kipujen kanssa

Julkaisun kuvassa Linda makaa sairaalan pedillä, ja tulevan viikonlopun kunnniaksi Linda on käyttänyt kuvassa halloween-teemaista filtteriä, mikä saattaa hieman säikäyttää hänen someseuraajiaan. 

- Haha, minä kun en pidä tästä epäruotsalaisesta perinteestä, halloweenista. Makoilen nyt tässä sairaalan sängyssä ja kokeilen eri halloween-tyylejä kello neljältä aamuyöllä, Linda kirjoittaa. 

Oireet jäivät leikkaussaliin 

Lindan mukaan pahimmat oireet ovat leikkauksen jälkeen poissa.

- Leikkaus sujui hyvin. Vaikka tällä hetkellä kuitenkin sattuu vielä niellä, ja kurkkukipu oli melko paha eilen, niin olen todella onnellinen! Päänsärky, "sementti-tunne" päässä ja niskassa sekä pahoinvointi ja hassu tunne kädessä on poissa. Ne oireet jäivät ilmeisesti leikkaussaliin.

- Olen niin onnellinen, että tämä leikkaus tehtiin ja vieläpä, että olin mahtavan neurokirurgin käsissä, Linda kiittää kirurgia julkaisussaan. 

Lue myös: Ura tuhosi terveyden! Vaativaan leikkaukseen joutuva Linda Lampenius: Ehdin pelästyä

Lindan mukaan toipumisprosessi tulee olemaan pitkä, mutta hän suhtautuu siihen positiivisella asenteella.

- Tulen olemaan sairauslomalla melko pitkään, mutta sen jälkeen uskon, etteivät niska-ongelmani tule enää vaivaamaan minua. Nyt seuraavat 45 vuotta viulun kanssa voi alkaa!

Lue myös: Linda Lampenius on kärsinyt pitkään hirvittävistä kivuista: Tätä ei voi hoitaa lääkkeillä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violinist Linda Lampenius (@lindalampeniusofficial) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!