fbq
Uutiset
22.01.2019 13:38
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Pasi Murto
Tuija Järvisen yliajaja selvisi sakoilla.
Liikenneonnettomuuteen joutunut Tuija oli kuolla leikkaukseen – yliajaja selvisi sakoilla: ”Anteeksipyyntöä tai apua en ole saanut!”
Uutiset
22.01.2019 13:38
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Pasi Murto

Seiska kertoi aikaisemmin liikenneonnettomuuteen joutuneesta Tuija Järvisestä. Lääkärin huolimattomuusvirheen takia Tuija joutui niskan jäykistysleikkaukseen, jossa oli 50 prosentin mahdollisuus kuolla tai neliraajahalvaantua.

Lue lisää: Tuijan työmatka oli päättyä kohtalokkaasti: auto ajoi päälle suojatiellä – niska murtui kolmeen osaan: Olin kuolla lääkärin virheeseen!

Hengitys pysähtyi

Leikkauksesta herätessään Tuija lakkasi hengittämästä. Hengitys pysähtyi lähes neljäksi minuutiksi. Hengityskone kiinnitettiin hätäoperaatiolla. Oli jo lähellä, ettei elintoimintoja ylläpitäviä koneita sammutettu.

– Lääkärit sanoivat, että se olisi "game over", jos en pian heräisi. Ikään kuin olisin kuullut sen, koska silloin heräsin. Leikkauksessa niskani asetettiin vähän etukenoon, jotta näkisin kulkea portaissa. Sen seurauksena nielu ja henkitorvi ovat littanoita ja nieleminen vaikeaa. Hengityspysähdys vaikutti aivoihin niin, etten haista tai maista mitään, Tuija kuvailee.

Lue myös: Vakuutusyhtiö pitää aivovammasta kärsivää Saaraa työkykyisenä: Nukun 16 tuntia vuorokaudessa!

Yliajaja selvisi sakoilla

Yliajaja selvisi teosta lyhyellä ajokiellolla ja 30 päiväsakolla. Hänet tuomittiin liikenteen vaarantamisesta ja vamman tuottamuksesta. Hän on johtavan autojen vuokrausyrityksen toimitusjohtaja.

– Kahden päivän oikeudenkäynnin jälkeen hän sai sakot ja korttinsa takaisin. Minun elämäni oli tuhottu. Anteeksipyyntöä tai apua en ole saanut, vaikka olen sähköposteilla häntä lähestynyt. On käsittämätöntä, ettei aikuinen mies kanna vastuuta teoistaan, Tuija ihmettelee.

Videolla Tuija kertoo tarinansa!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »