Katso videot!

Liigaseuralle supervahvistus! Huippuhankinta irti jo tänä iltana – mutta millainen vastaanotto ”kusipääkiekon” kaupungissa odottaa? Kapteeni kertoo Seiskalle!

Uutiset | 25.09.2019 17:37

Lappeenrannan Kisapuiston jäälle liukuu tänään (25.9.) mielenkiintoinen pelimies. Viimeiset seitsemän kautta maailmalla viilettänyt Tuomas Kiiskinen on SaiPalta kovan profiilin täsmähankinta, joka otteita saadaan ihastella itärajalla lokakuun loppuun.

32-vuotiaalla Niiralan Maltsevilla on sopimus SHL-seura Skellefteå AIK:hon, mutta ennen sen astumista voimaan KalPa-kasvatti ehtii siis kiekkoilla Lappeenrannassa. Kiiskinen on viettänyt myös viisi edelliskautta Ruotsissa, Växjö Lakersin paidassa.

Leijonien kevään 2012 MM-kisapelaaja ja kaksinkertainen Ruotsin mestari on istutettu illan ottelussa Lahden Pelicansia vastaan SaiPan 2. ketjuun. Vaativa ja asiantunteva eteläkarjalaisyleisö toivoo tähdeltä luonnollisesti heti tehoja.

Lue myös: Onko tässä Suomen rosoisin kaupunki? Lahden Pelicansin kapteeni Hannes Björninen kertoo, mitä tapahtuu kun painelee hävityn matsin jälkeen lähikauppaan!

Katso ohesta SaiPan julkaisema videohaastattelu Tuomas "Kisu" Kiiskisestä:

Innokas kiekkokaupunki

Jos homma alkaa toimia ja ”Kisu” tehoilee tiensä lappeenrantalaisten sydämeen, millainen vastaanotto kiekkokaupungissa on luvassa? Sen tietää SaiPa-kippari Elmeri Kaksonen, joka kertoo oheisella videolla, millaista on olla liigatähti Lappeenrannassa.

– Hyvin rauhakseen saa elellä. Silloin tällöin joku tulee kaupassa nykäisemään hihasta ja vaihtamaan pelikuulumisia, mutta kivahan se on lätkästä jutella, Elmeri sanoo Seiskalle. 

– Lappeenranta on sen kokoinen kaupunki, että moni ihminen tunnistaa ja tykkää jutella jääkiekosta.

Lue myös: Kärpiltä kivenkovia hankintoja – ylivoimaisen mestarisuosikin kapteeni Lasse Kukkonen teki havainnon Jesse Puljujärvestä: ”Odotan häneltä sitä”

Katso ohesta SaiPa-kippari Elmeri Kaksosen haastattelu:

Eteläkarjalainen pitopöytä

Miehekkään ja yritteliään SaiPan yhteydessä on joskus puhuttu ”eteläkarjalaisesta kusipääkiekosta.” Mutta vaikka sinimusta joukkue jättäisikin kaikkensa jäälle, itse kaupunkilaiset ovat SaiPa-kipparin mukaan mitä ystävällisintä sakkia.

– Mielestäni he ovat tosi leppoisia ja helposti lähestyttäviä ihmisiä, savonlinnalaislähtöinen Elmeri analysoi.

Lue myös: HIFK:n pukukopissa on yksi asia, joka on ehdottomasti kielletty – kapteeni Lennart Petrell paljastaa Seiskalle: ”Sitä ei saisi ikinä tapahtua, siitä tulee iso sakko”

– He ovat myös hyvin eläväisiä. Jos menee Lappeenrannan torille, siellä saa varmasti juttua aikaan. Ja jos menee karjalaiseen pitopöytään, ruoka ei ainakaan lopu kesken!

Kolhujaan paikkaileva Elmeri on itse sivusta illan ottelusta, joka käynnistyy Lappeenrannan Kisapuistossa klo 18.30.
 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld, AOP, SaiPa
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!