Katso kuvat!
Oululaiset cheerleaderit.

Liigan seksikkäin cheerleader hylkäsi Kärpät ja valitsi Pelicansin – tätä mieltä oululaisten pukukopissa ollaan Lahteen loikanneen Miran tempusta: ”No siis…”

Uutiset | 05.02.2020 21:01

Jääkiekon SM-liiga nauttii vuodesta toiseen valtaisaa suosiota. Suomen suosituimman palloilusarjan keskiössä ovat tietysti itse joukkueet ja niiden pelaajat sekä valmentajat, mutta nykypäivänä seurat käyvät kovaa kädenvääntöä myös kulisseissa.

Lahden Pelicans oli yksi viime kauden puheenaiheita. Mastokaupungin yllättäjäjoukkue löi epäilijöilleen luut kurkkuun ja pelasi kokonaisuudessaan väkevän sesongin, vaikkei Lahden torilla lopulta järjestettykään keväällä kansanjuhlaa.

Yksi lahtelaisvoittaja löytyi kuitenkin katsomosta. Tai oikeammin oululainen, sillä Pelicans Dance Girls -tanssiryhmässä tanssinut ex-kärppäfani Mira kruunattiin epävirallisissa seremonioissa koko kauden seksikkäimmäksi cheerleaderiksi.

Lue myös: Onko tässä Liigan seksikkäin cheerleader? Oululainen Mira, 24, hylkäsi Kärpät ja ryhtyi kannustamaan Pelicansia – nyt lahtelaiskollit iskevät kurvikaunottarelle kilpaa silmää

Oululainen Mira kannusti ennen kotikaupunkinsa Kärppiä. – Muutettuani Lahteen halusin sen saman fiiliksen ja yhteisöllisyyden. Nämä mimmit ovat ihan parhaita!
Oululainen Mira kannusti ennen kotikaupunkinsa Kärppiä. – Muutettuani Lahteen halusin sen saman fiiliksen ja yhteisöllisyyden. Nämä mimmit ovat ihan parhaita!

Lahtelainen ryöstö

Viime kaudella ei ollut suinkaan sattumaa, että Pelicansin kotipeleissä kameramiehet zoomasivat mielellään juuri oululaiseen Miraan. Treenattu ja kurvikas pohjoisen tyttö erottui edukseen, vaikka tanssi samalla lavalla muiden näyttävien kaunottarien kanssa.

Lue myös: Tyrmäävää turkoosikauneutta! Pelicansin nuorin cheerleader Isa, 19, on todellinen lätkävalio – tyrmää silti ajatuksen seurustelusta kiekkoilijan kanssa: ”Apua”

Kurvikkaan Miran muuvit olivat niin näyttäviä, että lahtelaiskatsojien päät pyörivät kuin pöllöillä. Kyseessä olikin todellinen ryöstö Pelicansilta, sillä ennen vaalea kaunotar kannusti kotikaupunkinsa Kärppiä.

– En aluksi tuntenut täällä ketään, joten otin itse yhteyttä Pelicansin tanssiryhmään, hän taustoitti Seiskalle vajaa vuosi sitten.

Miran Instagramista löytyy runsaasti Lahti-aiheista materiaalia, kuten kesäisen näyttävää lenkkipätkää Lahen Möysän uimarannalta:

”Parhaita mimmejä!”

Keväällä 2019 julkaistussa jutussamme kerroimme, kuinka Pelicans Dance Girls otti iloisen ja rempseän vaaleaverikön avosylin vastaan. Kaikesta näkyi ja huokui, miten saumattomasti oululainen sulautui lahtelaisten tiiviiseen tanssiryhmään.

– Toivoin Dance Girlsistä itselleni kontakteja ja ihania, samantyylisiä ihmisiä. Ja nämä mimmit ovat ihan parhaita! Ajattelin, että täällä olisi samantyylisiä mimmejä ja saisin uusia kavereita. Juuri niin on käynytkin, Mira kehui tuolloin.

Lue myös: Kurvikas Nuppu, 25, herätti huomiota Tinderissä: kiinnostuneet tunnistivat punapään heti Pelicansin cheerleaderiksi – ”Se oli ihan kivaa”

Oulussa ei kuulemma suhtauduttu pitkin hampain tanssikaunottaren härskiin takinkääntöön.

– Hahaa, eipä oikeastaan! Kyllä siellä ymmärretään tämä ratkaisuni oikein hyvin.

Välittömästi What’sAppiin

Hiljattain Oulussa piipahtanut Seiskan reportteri päätti selvittää, vieläkö Kärppä-leirissä löytyy yhtä lailla ymmärrystä. Oululaisseuraa kannustavasta Baby Beasts-tanssiryhmästä tunnustetaan, että Seiskan vuoden takainen juttu Mirasta noteerattiin Oulussa.

– Huomasimme sen jutun kyllä. Se lähti välittömästi jakoon tanssiporukkamme What’sApp-ryhmässä, sillä juttu oli kiinnostava ja sen aihe kuitenkin lähellä meitä. Osa meistä muistaa hyvin Miran, Seiskalle kerrotaan.

– Kun itse liityin Baby Beasteihin, Mira tanssi vielä täällä. Sitten hän lähti Lahteen ja pääsi otsikoihin, eräs cheerleader naurahtaa.

Lue myös: Uskomaton lahtelaisblondi! Leijonien maailmanmestarilla todellinen kultakimpale kainalossaan: hehkeä Aada on entinen Pelicansin cheerleader – kuvat!

Oulun Kärppiä kannustava Baby Beasts -tanssiryhmä ei kanna kaunaa Miralle, joka nousi Lahden Pelicansin Dance Girlseissä valtakunnaliseen valokeilaan. - Ei tosiaankaan!
Oulun Kärppiä kannustava Baby Beasts -tanssiryhmä ei kanna kaunaa Miralle, joka nousi Lahden Pelicansin Dance Girlseissä valtakunnaliseen valokeilaan. - Ei tosiaankaan!

Täydellinen synninpäästö

Lätkäfanien keskuudessa ei katsota hyvällä, mikäli lempijoukkueen tähtipelaaja vaihtaa pelipaidan verivihollisen väreihin. Vaan miten mahtaa olla asian laita Suomen seksikkäimmän cheerleaderin suhteen?

– No siis… Saahan sitä jokainen vaihtaa puoltaan, jos haluaa. Emme me sitä pahalla katso, Kärppiä kannustavasta Baby Beasts -tanssiryhmästä vakuutellaan.

– Monella meistä tanssii ystäviä muissa liigajoukkueissa, joten ei siinä sen kummempaa. On meiltä lähtenyt yksi tyttö myös Helsinkiin tanssimaan HIFK:lle.

Lue myös: Kärppien Baby Beast -cheerleaderit vastaavat väitteisiin naisen esineellistämisestä: ”Kukaan ei todellakaan ole pakottanut!”

Kärppien Baby Beasts tekee toisinaan muutakin keikkaa. – Muutaman kerran vuodessa, kuten messu- ja promotilaisuuksia sekä pikkujouluja, oululaiskaunottaret kertovat.
Kärppien Baby Beasts tekee toisinaan muutakin keikkaa. – Muutaman kerran vuodessa, kuten messu- ja promotilaisuuksia sekä pikkujouluja, oululaiskaunottaret kertovat.

Kuusamosta, Kainuusta jne.

Varsin runsaslukuinen Baby Beasts on pärjännyt kohtuullisesti ilman Miraakin. Ainakin, mikäli kannustuksen mittarina käytetään kotijoukkueen pärjäämistä. Oulun Kärpät porskuttaa nimittäin tälläkin kaudella aivan Liigan kärkikahinoissa.

– Kyllä meillä on kova taso. Treenaamme paljon, ja tiedämme tekevämme korkeatasoisia koreografioita, Baby Beastien Niina alleviivaa.

Lue myös: ”Nyt on pakko saaha vettä ja bannaania!” Tältä näyttää Oulun Kärppien cheerleadereiden pukukopissa – harvinainen kuva!

– Tasomme on kova, sillä kaikki tyttömme ovat pitkän linjan tanssijoita. Erilaisia koreografioita on lähemmäs 50, Emilia avaa.

Tanssijoitakin on lähemmäs parikymmentä. Kaikki heistä eivät suinkaan ole oululaisia, vaan Kärppiä kannustaa naiskauneutta Etelä-Pohjanmaalta, Kuusamosta ja muualta Koillismaalta sekä Kainuusta – mahtuupa mukaan yksi porvoolainenkin.

 

Teksti:Eetu Ampuja, Oulu
Kuvat:Pasi Murto, Markku Ruottinen & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!