Katso videot!

Leuanvedon ME-miehelle järkättiin melkoiset synttärit: Frederikin kanssa lavalle – video!

10.04.2018 17:42

Moninkertainen leuanvedon maailmanennätysmies ja palomies Joonas Mäkipelto, 30, täytti noin kuukausi sitten pyöreitä. Hän ehti jo kuvitella, etteivät kaverit ja kollegat muistaneet koko merkkipäivää, kun hänelle viime viikonloppuna järjestettiinkin melkoiset yllätyssynttärit. Hänet vietiin idolinsa Frederikin keikalle Helsingin Bar 52:seen ja tietenkin hänet laitettiin idolinsa kanssa lavalle laulamaan Reetun legendaarinen Kolmekymppinen-kappale. 

Seiska sai haltuunsa videon kaksikon yhteisesiintymisestä ja tavoitti Joonaksen, joka kommentoi ikimuistoisia synttäribileitään pilke silmäkulmassa.

– Joku heitti Frederikille tuttuun tapaan pikkuhousut ja Frederik nöyränä miehenä antoi ne minulle, Joonas nauraa.

Koko tapahtuma tuli Joonakselle täytenä yllätyksenä. Hän huomasi vasta baarin ovella, että kaverit ovat viemässä häntä hänen idolinsa keikalle. Vielä kovempi yllätys tuli, kun Reetu kuulutti hänet lavalle.

Joonas Makipelto
Leipätyönään Joonas työskentelee palomiehenä.

– Hän sanoi, että täällä on vissiin yksi herra, joka täyttää 30 vuotta, ja siinä kohtaa ei enää paljoa tarvinnut houkutella. En muista hetkeen, että olisi jännittänyt niin paljoa. Oli se hieno kokemus. Varsinkin, kun Frederik on myös kova vetämään leukoja. Hän vetää leukoja myös Kolmekymppinen-levyn kannessa, joten se sopi silläkin tavalla yhteen, Joonas kuvailee.

– Se täytyy vielä sanoa, että paidan heitin pois yleisön vaatimuksesta, hän nauraa.

Kamppi
Joonas Mäkipellolla on tilillään useita käsittämättömiä leuanvedon maailmanennätyksiä.

 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!