fbq
Uutiset
09.03.2019 08:32
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Veroniva Verho ja VilleGalle nähtiin lentokentällä.
Lemmenloma?! Räppäri VilleGalle ja Selviytyjät-kaunotar Veronica Verho herättivät huomiota lentokentällä – kuva!
Uutiset
09.03.2019 08:32
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Räppäri VilleGalle ja tubettaja-radiojuontaja Veronica Verho koettivat olla herättämättä huomiota viime lauantaina Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

– He halailivat kahvilan jonossa tiiviisti. Moni ohikulkijoista tunnisti heidät, vaikka he olivat vetäneet huput tiukasti päähänsä. Olivatkohan matkalla lemmenlomalle, reissaajat pohtivat.

VilleGalle ja Veronica Verho lentokentällä.

Lue myös: Räppäri VilleGallen kanssa heilasteleva Selviytyjät-tähti Veronica Verho vaikenee parisuhteesta – avautui lapsettomuudestaan!

Veronica ja VilleGalle ovat olleet suhteestaan vaitonaisia julkisuudessa, mutta kaksikko on kuitenkin useasti bongattu läheisissä tunnelmissa.

Viime keväänä VilleGalle oli saattamassa rakastaan lentokentällä, kun Veronica lähti Selviytyjät-sarjan kuvauksiin. Silloin he menivät ovelasti piiloon kuvaajilta räppärin auton taakse hellään syleilyyn.

Lue lisää: Uuh, VilleGalle ja Veronica-rakas viettivät helliä hetkiä lentokentällä: piiloutuivat ovelasti paparazzilta – kuvat!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »