Lemmenloma Dubaissa! Niko Ranta-aho ja skotlantilainen rakas kuhertelivat luksusjahdilla – kuva!

Uutiset | 17.02.2021 06:03

Tammikuussa Aurinkorannikolla pidätetty Niko Ranta-aho, 33, siirrettiin keskiviikkona (10.2.) Espanjasta Suomeen.

Ranta-ahoa epäillään uusista huumerikoksista, joista Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi hänet poissaolevana heti pidätyksen jälkeen.

Rikossotkujen keskellä Niko on kokenut iloa yksityiselämässään: kohuliikemies on seurustellut syksystä asti kauniin kansainvälisen somevaikuttajan kanssa ja onpa vauvastakin huhuttu!

Lue myös: Kuuma suhde skottiblondiin! Niko Ranta-ahon jättiyllätys: Salarakas raskaana?!

Rakastui kuntosalilla

Niko vapautui tutkintavankeudesta viime kesänä ja vietti vauhdikkaan kesän Suomessa. Syksyllä Niko kyllästyi Suomen harmauteen ja matkusti Espanjaan.

Entisessä kotikaupungissaan Marbellassa hän aloitti terveellisemmän elämän ja törmäsi kuntosalilla skotlantilaiseen Maryyn (nimi muutettu, toim. huom.), joka sulatti paatuneen missienmetsästäjän sydämen täysin. Näyttävä, vajaa kolmekymppinen vaaleaverikkö työskentelee somevaikuttajana.

SEISKA 29/2020 Nikolla oli sutinaa vapautumisensa jälkeen muun muassa Miss Helsingiksi kruunattujen Katrie Dalerin ja Rosanna Kuljun kanssa.
SEISKA 29/2020 Nikolla oli sutinaa vapautumisensa jälkeen muun muassa Miss Helsingiksi kruunattujen Katrie Dalerin ja Rosanna Kuljun kanssa.

Lue myös: Skottiblondi sulatti missienmetsästäjän sydämen! Näin Niko Ranta-ahon ja somevaikuttajan kuuma suhde roihahti!

Tapasi kultansa perheen

Seiskan saamien tietojen mukaan Nikon ja Maryn suhde syveni nopeasti. Niko seurasi perässä, kun Mary palasi Espanjasta kotiinsa Skotlannin Glasgowhun. Siellä Niko tapasi myös uuden rakkaansa perheen.

Mary matkasi Nikon kanssa takaisin Espanjaan, ja pari vietti joulun yhdessä Nikon vanhempien ja sisarusten kanssa.

Joulun jälkeen pariskunta matkusti Dubaihin viettämään vuodenvaihdetta. Matkalla Amsterdamissa Hollannin poliisi otti Nikon kiinni lentoasemalla. Hänen laukuistaan löytyi Seiskan saamien tietojen mukaan huomattava määrä käteistä rahaa.

Vietettyään puoli vuorokautta lentoaseman sellissä Niko pääsi kuitenkin jatkamaan matkaansa Dubaihin.

Lue myös: Poliisi iski Niko Ranta-ahon huoneistoon – kohuliikemiehen skotlantilainen rakas loikoili makuuhuoneessa

Lemmenloma Dubaissa

Dubaihin Niko oli kutsunut lähimmät ystävänsä juhlistamaan ”viimeistä vapaata vuottaan”, kuten hän kutsui juhliaan. Matkalla lennettiin helikopterilla ja ajeltiin luksusjahdilla. Eräänä päivänä Niko sai juhlaseurueen hiljentymään totaalisesti.

– Rakkaani on raskaana, Niko kailotti koko porukalle.

Rakastavaiset huvijahdilla! Tässä Instagramissa julkaistussa kuvassa Mary kehrää rakkaansa vierellä Dubaissa.
Rakastavaiset huvijahdilla! Tässä Instagramissa julkaistussa kuvassa Mary kehrää rakkaansa vierellä Dubaissa.

 

Seiskalle kerrotaan, että Nikon ilmoitus aiheutti juhlaseurueessa paljon keskustelua. Niko ei kuitenkaan halunnut asiaa enempää avata.

Dubaista pariskunta palasi tammikuussa Espanjan Marbellaan.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!