Leila-vaimo huolissaan: Juhani Palmu, 73, elää harhamaailmassa – jalka amputoidaan? ”Tilanne on ollut kaoottinen”

Uutiset | 14.11.2017 09:11

Tulipalo-onnettomuuden jäljiltä sairaalasta kotiutettu Juhani Palmu, 73, kiidätettiin viime viikolla takaisin sairaalaan.

Lue lisää: Palmujen elämään traaginen sokkikäänne: Juhani Palmu, 73, kiidätettiin sairaalaan – poliisi vei itsetuhoisen Leilan!

Taidemaalarin terveystilanteen lisäksi huolena ovat taloudelliset ongelmat, joiden vuoksi Juhania ja Leila-vaimoa uhkaa häätö kodista.

Lue lisää: Juhani Palmun ja Leila-vaimon elämässä hirvittäviä vastoinkäymisiä: Myivät huonekalujaan rahapulassa!

Paluu sairaalahoitoon oli Leilan mukaan välttämättömyys, sillä Juhanin kivut yltyivät viime viikkoina sietämättömiksi. Kovat kipulääkkeet ovat vaatineet veronsa.

– Tilanne on ollut kaoottinen. Juhani ei ole ollut tässä päivässä, vaan hän on elänyt harhamaailmassa. Lääkkeet ovat kuin myrkkyä, ne ovat rasittaneet Juhania. Ei ole kipuja, mutta silti hän on pitänyt kiinni kaiteesta ja huutanut kovaan ääneen.

Jalka amputoidaan?

Leilan suurin huolenaihe liittyy Juhanin vasempaan jalkaan, joka vaurioitui tulipalossa pahiten.

– Se on koukussa, eikä suoristu. Jos mitään ei tapahdu, voi olla, että se pitää amputoida lantiosta. Verenkierto pitää saada kulkemaan.

Lue myös: Juhani Palmu herkistyi sairaalasta päästessään – katso video!

Tulipalovammojen lisäksi Juhani on kamppaillut viime vuodet selkävaivojen kanssa, minkä vuoksi hän on liikkunut pyörätuolilla. Lisäksi taiteilijalla on ollut sydänsairauksia, diabetes ja verenpaineongelmia.

– Juhanilla on vain yksi sydän. En tiedä kestääkö hän enää, Leila pohtii.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!