fbq
Uutiset
06.07.2017 12:12
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
MArtina Aitolehti poseeraa Seiskalle
Leikkauksesta toipuva Martina Aitolehti sivaltaa blogissa vip-käsirysystä ja ihmisten moraalista: En arvosta!
Uutiset
06.07.2017 12:12
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Gladiaattorit-kilpailija Martina Aitolehti otti viime viikonloppuna yhteen fitness-urheilija Sofia Belórfin kanssa Blockfest: The Weeknd -festivaalin konsertin vip-tiloissa Helsingin Kaisaniemen puistossa. Martina laittoi käsirysyn jälkeen hanttiin myös tapahtuman järjestyksenvalvojille.

Lue lisää: Vip-käsirysy paisuu: Sofia Belórf teki Martina Aitolehdestä rikosilmoituksen!

Muutama päivä myöhemmin Martina joutui leikkaukseen rajujen selkävaivojensa vuoksi. Blogissaan Martina kertoo, että leikkaus eteni hyvin. 

Tosiaan diagnoosi vaivasta vaihtui moneen kertaan ja loppujen lopuksi mulla todettiin revennyt velilevy ja sitä kautta tullut ns. draumaattinen välilevynpullistuma. Hermoa paino isosti arpikudos ja selkärangasta karannut massa. Nyt hermo on vapautettu ja damage korjattu.

Leikkaus suoritettiin maanantaina Helsingissä ja tiistaina Martina suuntasi Hankoon perheensä kanssa. 

Kivut on ollu aika kovat ja liikkuminen vaikeaa.  Olo on kuitenkin todella helpottunut ja innolla odotan tulevaa kuntoutusta. Ens viikolla poistetaan tikit ja samantien pääsen vesijuoksemaan.  Kuun lopussa alkaa kuntoutus ja treeni.

Martina paneutuu blogissaan myös hänen ja Sofian tappeluun. 

Lehdet on osannut vääntää mun sanomiset moneen muottiin, mutta sanotaanko näin että kyllä tässä on taas oppinut ihmisten moraalista aika paljon. Mun tuskin tarvitsee edes ääneen mitään sanoa… En arvosta! Hyvällä energialla kohti uusia seikkailuja. Mulla on kaikki hyvin ja otan kaikki nämä vastoinkäymiset vain oppina elämälle. Nää tekee musta vieläkin vahvemman ja viisaamman.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »