Leijonien kultakapteeni Marko ”Mörkö” Anttila: ”Perhe ja kaverit ovat tärkeimpiä elämässä!”

Uutiset | 09.08.2019 17:04

Toukokuussa kultaa Suomeen jääkiekon MM-kisoista tuonut Marko ”Mörkö” Anttila oli mukana viime viikonlopun rallihuumassa Jyväskylässä. 

Jyväskylän MM-rallissa nähtiin myös historiallinen kohtaaminen, kun Marko ja rallitähti Jari-Matti Latvala kohtasivat ja juttelivat tovin.

 - Juniorina tuli seurattua ralleja enemmänkin, kun kotikaupungissani Lempäälässä ajettiin erikoiskokeita, Mörkö-Marko kertoo. 

Lue myös: Mörkö-Marko Anttila halusi jääkiekkoilijaksi hinnalla millä hyvänsä! Oli tehnyt myös varasuunnitelman uralle - vanhemmat paljastavat!

Marko ja Jari-Matti

Mörkö-huuma

Kultaleijonien voitto sai aikaan Suomessa huuman ja ”Mörkö-Marko”-meemeiltä ja -artikkeleilta ei voinut välttyä sosiaalisessa mediassa tai tiedotusvälineissä. 

- Kyllä tämä kesä on ollut meille jokaiselle jätkälle ikimuistoinen. Elämä on pysynyt muuten samana, lukuun ottamatta suurempaa kysyntää yleisissä tapahtumissa. Ihmiset tulevat ottamaan myös yhteiskuvia, joista en missään nimessä kieltäydy, Marko sanoo. 

Lue myös: MM-sankarin vanhemmat paljastavat: Mörkö-Marko Anttila on siviilissä symppis!

Pää pilvissä, jalat maassa 

Vaikka yli kaksimetrisen jääkiekkoilijan pää on pituutensa puolesta lähempänä pilviä kuin lyhyempien, siitä huolimatta jalat pysyvät tiukasti maassa.

Aidon ja sympaattisen oloinen Marko kertookin, ettei voitto ja sen tuoma suosio muuttanut hänen ajattelumaailmaansa. 

- Olen aina sanonut, että vaikka jääkiekko onkin minulle todella iso asia ja sitä kohtaan on vielä paljon unelmia, niin elämässä on myös paljon myös muita suuria asioita. Vaikka haluan voittaa lisää, ei se ole elämässäni pelkästään se ykkösjuttu. 

Lue myös: Mörkö kohtasi Mörön! Kiekkosankari Marko Anttila vietti perhepäivää Muumimaailmassa – kuva!

- Elämäni tärkeimmät asiat ovat ihanat kaverit ja perhe. Niistä pitää yrittää pitää kaikin tavoin kiinni. Pitkää terveyttä toivon myös, Marko toteaa. 

Leijonat
Seiska oli toukokuussa vastassa lentokentällä Kultaleijonia. 

 

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Mika Kanerva, Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!