Hyppää pääsisältöön
Jukka ja Sari Jalonen ovat puhuneet NHL-urasta.

Leijonat MM-kultaan valmentaneen Jukka Jalosen Sari-vaimo: ”Olemme jutelleen NHL-urasta!”

Leijonien päävalmentajaa Jukka Jalosta, 56, oli lentokentällä median lisäksi vastassa oma vaimo Sari Jalonen. Sairaanhoitajaksi kouluttautunut ja rekrytointialalla työskennellyt Sari kertoo Seiskalle katsoneensa kaikki pelit kotona televisiosta.

Lue lisää: Kultavalmentaja Jukka Jalosen Sari-vaimo: ”Kannan vastuun kodin pyörittämisestä!”

Vuosien varrella Sari on oppinut lukemaan aviomiestään niin hyvin, että pystyy tulkitsemaan Jukan ilmeistä, millaisia peliliikkeitä tämä aikoo tehdä.

– Kyllä sitä pystyy aika hyvin lukemaan. Näissä kisoissa Jukka oli seesteinen ja rauhallinen. Hänestä paistoi varmaotteisuus ja että hänellä on hyvä olla joukkueen kanssa, Sari paljastaa.

Lue myös: Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen vaimo lukee miestään kuin avointa kirjaa: ”Pystyn tulkitsemaan Jukan peliliikkeitä – hänestä paistoi sellainen…”

Jos Jukalle tarjoutuu mahdollisuus lähteä luomaan uraa NHL:ään, Sari olisi valmis muuttamaan miehensä mukana.

– Joskus olemme jutelleet mahdollisesta NHL-urasta. Aika näyttää, mitä ovia avautuu. Se olisi varmasti hieno mahdollisuus Jukalle, Sari tuumii.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!