Katso kuvat!

Leijona tilalle! Mikael Gabriel peittää Putin -tatuointinsa MM-voiton kunniaksi – julkaisi Whatsap-keskustelun: ”Juu onnistuu”

Uutiset | 27.05.2019 08:58

Suomalaisriimittelijä Mikael Gabriel tunnustautuu omistautuneeksi jääkiekkofaniksi! Kolme päivää sitten Mikael tviittasi seuraajilleen tatuoivansa jalkaansa leijonan, mikäli Suomi voittaa jääkiekon MM-kisat. Ja niin siinä kävi, Suomi otti kultaa Slovakian kisoista 26.5, kun Leijonat kaatoi Kanadan lukemin 3-1.

Leijona-tatuointi on tarkoitus taiteilla Mikaelin vanhan tatuoinnin päälle. Alle jää kolme vuotta sitten tehty kasvokuva venäjän presidentistä Vladimir Putinista

Lue lisää: Lue lisää: Stringeissä suihkulähteeseen! Suomi sekosi kiekkokullasta - katso railakkaat tuuletuskuvat Helsingistä!

Nyt näyttää siltä, etteivät Mikaelin puheet olleet pelkkää puhetta. Mies julkaisi mm-kisavoiton jälkeen kuvakaappauksen Whatsapp-keskustelusta, jossa hän tiedustelee tatuoijaltaan: Osaatko tatuoida leijonaa Putinin päälle coverupiks? Suomennettuna cover up tarkoittaa peittotatuointia. 

Mikaelin onneksi tatuointi ei jää saamatta ammattitaidon puutteen vuoksi: Juu onnistuu, jos siinä on tilaa ympärilläkin ja ei ole hullun tumma. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!