Katso kuva!

Lauri Ylönen rakentaa miljoonakotia Sipooseen – kuva!

Uutiset | 22.02.2017 10:03

The Rasmus -yhtyeen keulakuvan Lauri Ylösen intohimona on musiikin lisäksi talojen suunnittelu. Juuri kun hän sai myytyä Karhusaaresta edellisen miljoonatalonsa, niin Sipooseen pukkaa jo uutta pytinkiä.

Lauri osti lokakuussa 2015 Sipoosta Salpartorp-nimisen merenrantatontin 525 000 eurolla. Pramealla rantatontilla on kokoa 2,2 hehtaaria. Lauri haki sille useita rakennuslupia ja luvat heltisivät 300 neliön vapaa-ajanasunnolle, 54 neliön työtilalle, 19 neliön saunalle sekä 19 neliön vierasmajalle.

Lauri Ylösen koti Sipoossa

Talo nähdään valmiina televisiossa, kun Maikkarilla starttaa huhtikuussa Laurin talot -televisiosarja. Ohjelmassa seurataan, miten Lauri suunnittelee ja toteuttaa visioitaan käytännössä.

Mies on suunnitellut asunnot myös Elastiselle, Duudsoneiden Jarpille ja urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuorelle. Myös heidän talonsa esitellään sarjassa.  

Katriinasta emäntä

Seiskan tietojen mukaan Laurin ja uuden Katriina-rakkaan suhde kukoistaa, ja pari on parhaillaan Suomessa. Heitä on bongattu toistuvasti myös uuden Sipoon-talon rakennustyömaalta.

Parin huhutaankin muuttavan valmiiseen taloon yhdessä.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus & panu hörkkö
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!