Lauri Salovaara

Lauri Salovaara iskee jälleen! Viimeksi hän aikoi 500 päivässä miljonääriksi, nyt kilparatsastajaksi kymmenessä kuukaudessa: "Olen ollut hevosen selässä 10 kertaa"

20.01.2020 12:56

Yrittäjä-mediapersoona Lauri Salovaara, 42, aikoo ryhtyä kilparatsastajaksi nopealla aikataululla ja tavoite on kisata lokakuussa Helsinki International Horse Show'ssa. Itsevarmaa Lauria ei hetkauta se, että hänellä ei ole käytännössä lainkaan kokemusta kilparatsastuksesta, eikä ratsastuksesta muutenkaan kovin paljon.

- Olen nyt ollut hevosen selässä varmaan sen 10 kertaa ja kyllähän tämä nöyräksi vetää. Tiedän, että on epätodennäköistä päästä osallistumaan kilpailijana kansainväliseen ratsastuskilpailuun, mutta aion ainakin yrittää. Putosin ensimmäistä kertaa hevosen selästä viikko sitten lauantaina, joten nyt on sekin koettu. 

Ratsastusprojektin nimi on 9 kuukaudessa Helsinki International Horse Show'hun.

- Miksikö lähdin tähän? No siksi, että tykästyin lajiin kovasti syksyllä ja haluan nähdä mihin pystyn kun annan sille kaikkeni. Ylipäänsä haluan todistaa, että meistä on niin paljon enempään kuin luulemme. 

Lauri muistetaan myös taannoisesta miljoonatempauksestaan. Kesällä 2018 hän ilmoitti haalineensa miljoonan euron omaisuuden vain 500 päivässä. Kyseinen potti koostui pääosin listaamattomien yritysten osakkeista. Kokonaan eri asia on, olisiko kyseisillä osakkeilla reaaliarvoa juuri lainkaan, eli saisiko hän ne myymällä varoja miljoonan euron arvosta? Asiantuntijoiden mukaan ei. Pääasia on kuitenkin yrittäminen ja päämäärä.

- Ihmiset käyttävät potentiaalistaan murto-osan ja juuri tätä haluan olla murtamassa ja muistuttamassa ihmisiä, että kaikki on mahdollista, kun vain tekee töitä sen eteen. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!