Laura Voutilaisen talo ei käy kaupaksi: hinta romahti rajusti!

Uutiset | 18.11.2016 12:02

Laulaja Laura Voutilainen, 41, ja hänen ex-miehensä Juha Heikkilä, 48, ovat myyneet Heinolassa sijaitsevaa taloaan pian vuoden päivät. Ostajaa ei kuitenkaan 270-neliöiselle upealle hirsilinnalle ole löytynyt, mikä on pakottanut ex-parin pudottamaan hintapyyntöään tuntuvasti.

Laura ja Juha kauppasivat taloa alkujaan 849 000 eurolla. Viime kesänä he pudottivat hintaa 648 000 euroon, mutta nyt hinta on ”enää” 498 000 euroa.

 

 

Pudotus kielii Lauran ja Juhan pyrkivän tosissaan löytämään talolleen uudet omistajat.

Ala-Räävelin järven rannalla komeileva hirsilinna on rakennettu vuoden 2004 Heinolan asuntomessuille. Talossa on seitsemän huonetta.

 

Elämä jatkuu

Eron jälkeen Juha on löytänyt uuden rakkauden Mäntyharjun kesäteatterin taustalta tutun Sari Taskisen kanssa. Laura puolestaan on yhdistetty julkisuudessa radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa ihastuttaneeseen Hovimuusikko-Ilkkaan eli Ilkka Ihamäkeen.

– En voi kommentoida Lauran yksityiselämää enkä halua kommentoida omaanikaan. Olen ottanut sen linjan, että teen keikkaa hovimuusikkona ja pidän yksityiselämän omana tietonani, Ilkka vastasi suhdeuteluihin Seiskalle viime kesänä.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!