fbq
Uutiset
17.02.2017 20:05
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Laura Närhi
Laura Närhi pitkästä tauostaan: Olen halunnut nauttia äitiydestä!
Uutiset
17.02.2017 20:05
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Laulaja Laura Närhi tekee tänä vuonna paluun musiikkibisnekseen useamman vuoden tauon jälkeen. Hän työstää parhaillaan levyä, jonka on tarkoitus ilmestyä ensi syksynä.

- Olen halunnut nauttia kaikessa rauhassa äitiydestä ja olla lapsen kanssa kotona. Olen kaivannut keikkalavoille takaisin ainoastaan niinä hetkinä, kun olen katsonut muiden artistien keikkoja. Kotona olen kuin toisessa universumissa, sillä lapsi on pitänyt minut kiireisenä, Laura Närhi kertoi Seiskalle Unicef Live -lähetyksen pressitilaisuudessa.

Lauran esikoinen syntyi vuonna 2014.

Pieni lapsi verottaa aikaa

Laura myönsi, ettei itse tajua, että edellisen levyn julkaisusta on pian viisi vuotta.

–  Olen ollut studiossa jo pidemmän aikaan. Koska kotona on odottamassa pieni lapsi, kappaleiden tekemiseen on ollut käytettävissä vähemmän aikaa. En ole halunnut painaa yötä myöten studiossa, vaan olen halunnut mennä yöksi perheeni luokse kotiin.

Luvassa "isoja kappaleita"

Laura ei ole vienyt töitä kotiin.

- Kotona ajatukset pyörivät perheessä ja kotihommissa, joten olen työstänyt uutta musiikkia studiolla. Yleensä kuuntelen tekeillä olevia kappaleita jo matkalla studiolle. Se on paras tapa saada aivot työmoodille. Levystä on tulossa edellistä rauhallisempi, vähemmän diskopoljentaa. Tulossa on isoja kappaleita, suuria sovituksia ja paljon taustalaulua. Minulla on edelleen sama tuottaja kuin edellisellä. Kappaleissa käsittelen rakkautta eri kanteilta.

Yhdistelmiä tosielämästä

Levyltä on ilmestynyt jo kaksi maistiaista: vuosi sitten julkaistiin Supernaiset-kappale ja viikko sitten Olet mulle se -mahtiballadi.

-  Kappaleeni sanoitukset ovat yhdistelmä omaa elämääni ja ystävieni tarinoita, jotka olemme muokanneet kappaleiksi. Mikään ei mene kuitenkaan yksi yhteen todellisuuden kanssa, Laura paljasti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »