Katso kuva!

Laulajalegenda Danny ja 19-vuotias kaunotar keräsivät katseet Raumalla - paparazzikuva!

Uutiset | 10.08.2020 19:01

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, herätti runsaasti huomiota taannoin Rauman satamassa. Seiskalle kerrotaan, kuinka Danny ja tämän 19-vuotias avustaja hurauttivat paikalle Iso D:n komealla moottoriveneellä.

– Jonkin ajan kuluttua he jalkautuivat sataman rantaravintolaan, jossa Danny toimi todella herrasmiesmäisesti. Hän tarjosi ruoat tälle nuorelle avustajalleen ja kuului varmistelevan häneltä, että kaikki on varmasti hyvin.

Lue myös: Danny, 77, pelkääjän paikalla! Nuori mysteeriblondi kuskasi laulajalegendaa kesäautolla – kuva!

– Huomasimme myös, miten ravintolassa jonottaessaan Danny hieman hipsutti tai siveli hellästi tämän blondin käsivartta. Ikään kuin ohimennen, ehkä vahingossa, ehkä ei, naapuripöydästä pyöritellään.

– Joka tapauksessa Dannyn avustaja herätti huomiota. Upea mimmi oli liikenteessä minishortseissa ja muutenkin todella näyttävä ilmestys, Seiskalle kehaistaan.

danny

Lue myös: Kohukaksikko vesillä! Danny, 77, veneili 19-vuotiaan ylioppilasblondin kanssa – kuva!

Danny on nähty samaisen 19-vuotiaan avustajan kanssa yhdessä jo lukuisia kertoja.

Seiska kertoi aiemmin, että Dannyn rinnalla on koko kesän ajan kulkenut vaalea nuori neito, jonka henkilöllisyys on selvinnyt. Kaksikko on nähty liikkumassa Dannyn kesäpaikan maisemissa Raumalla avoimesti yhdessä kesäkuun alusta saakka.

Lue myös: Danny, 77, pelkääjän paikalla! Nuori mysteeriblondi kuskasi laulajalegendaa kesäautolla – kuva!

danny

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!