suvi teräsniska

Laulaja Suvi Teräsniskalle kolmas lapsi – julkaisi valokuvan pienokaisesta ja muisteli menehtynyttä ystäväänsä Olli Lindholmia: ”Surulle on halunnut antaa aikaa ja tilaa”

Uutiset | 28.02.2019 14:59

Vain elämää -ohjelmassakin esiintynyt suomalaislaulaja Suvi Teräsniska on synnyttänyt varhain tänä aamuna. Vastasyntynyt poika on Suville ja hänen ääniteknikkomiehensä Simo Aallolle kolmas.

Lue lisää:  Tässä on Suvi Teräsniskan 460 000 euron ökylukaali Oulussa: hulppeasti tilaa sisällä ja ulkona – kuva!

- Jos on surua ollut tähän helmikuuhun niin onneksi se päättyy iloon ja onneen kun meidän hyökkäysketjun toinen laituri saapui tänään varhain aamulla viimein maailmaan, onnellinen äiti kirjoittaa herkän kuvan yhteyteen. 

- Kiitos kaikille teille kauniista viesteistänne, mitä oon viimeisen kaksi viikkoa saanut lukea. Vaikka surulle on halunnutkin antaa aikaa ja tilaa niin siellä jossain on koko ajan tuikkinut pieni valo ja elämäni pienet miehet ovat pitäneet fokuksen elämässä, Suvi jatkaa ja viittaa rakkaan ystävänsä Olli Lindholmin äkilliseen kuolemaan. 

Lue lisää: Sairauskohtaukseen menehtynyt Olli Lindholm kävi vielä eilen saunomassa ja avantouimassa: "Hän vaikutti hyvinvoivalta ja iloiselta"

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!