Uutiset

Laulaja Nina Tapio: Avioero - 13-vuotinen suhde kariutui

21.10.2020 10:16

Muun muassa Taikapeili-yhtyeestä tuttu suosikkilaulaja Nina Tapio, 48, on eronnut aviopuolisostaan, pastori Reijo Kontiosta.

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan, että Nina Tapio ja Reijo Kontio jättivät yhteisen avioerohakemuksen 2. syyskuuta. Pariskunta ehti olla yhdessä yli 13 vuotta ja naimisissa kahdeksan vuotta. Heillä on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2012 syntynyt poika.

Nina Tapio kertoo avioerostaan tuoreen Anna-lehden haastattelussa. Ninan mukaan pariskunta  päätti erosta jo vuoden alkupuolella ja sitäkin ennen he olivat pohtineet asiaa jo vuoden verran. 

- Tarpeeksi asiaa pohdittuamme oli tunnustettava, ettei meillä ollut toisillemme enää annettavaa tai opittavaa. Mieletön rakkaustarinamme tuli tiensä päähän, Nina sanoo

Pariskunta oli tavannut toisensa vuoden 2007 euroviisujen harjoituksissa.

- Uskon sielunkumppanuuteemme edelleen. Mutta liitossamme tuli vastaan asioita ja kipupisteitä, joista emme päässeet yli. Hakkasimme molemmat päätämme seinään, ja jossain kohtaa oli pakko todeta, että emme pääse eteenpäin.

Pariskunta selvitti välejään pariterapiassa ennen kuin päättivät jatkaa erillään. Nina pohtii, että terapian ansiosta hänen välinsä Reijoon säilyvät hyvinä.

- Olin ajatellut, että tämä suhde kestäisi loppuelämäni, enkä tietenkään toivonut, että näin kävisi. Vaikka eromme on sopuisa, toisesta luopuminen tuntuu vaikealta ja sattuu.

Lue myös: Nuorena kuolleen Hanna-Riikka Siitosen laulajaisä Fredi ja laulajaystävä Nina Tapio nousivat lavalle ensi kertaa tragedian jälkeen - yleisöltä uskomaton reaktio! Katso kuvat! 
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!