Eyes Wide Shut

Lauantaina jysähtää! Aikuisviihteen supertähti, uhkea Puma Swede saapuu julkkisten salaisiin Eyes Wide Shut -ökybileisiin Helsinkiin! Kuvat!

27.02.2020 15:51

Alkuviikosta Seiska uutisoi, että julkkiskerman Eyes Wide Shut -teemaiset ökybileet tekevät näyttävän paluun maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä, eräässä tasokkaassa hotellissa.

Lue lisää salabileistä klikkaamalla tästä! 

Ilman kutsua sisään ei ole mitään asiaa. Miehiltä edellytetään naamiota, mutta daamit voivat olla myös kasvot peittämättä. Juhlien teema mukailee edesmenneen mestariohjaaja Stanley Kubrickin Eyes Wide Shut -elokuvassa nähtyjä salaseuraorgioita. Suuri yleisö ei koskaan saa tietää, tuleeko meno olemaan yhtä dekadenttia kuin elokuvassa, mutta säpinää on takuulla tiedossa. Paikalle nimittäin saapuu aikuisviihteen veteraani, supernäyttävä Puma Swede. Tästä ei pidot parane! Mainittakoon, että juhlissa järjestetään hulavannekisa, jonka voittajalle on luvassa silikonirinnat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And look, here I'm pretending to be all good... 😇😈 📸 @dezertimagez 💄@alissam.mua

A post shared by Puma Swede (@thepumaswede) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Housekeeping anyone?

A post shared by Puma Swede (@thepumaswede) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too cool to use a chair...

A post shared by Puma Swede (@thepumaswede) on

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!