fbq
Uutiset
12.04.2019 08:22
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Erika Helin poseeraa alusvaatteissa.
Läskiksi haukuttu missikaunotar Erika Helin tyrmää kehopositiivisuuteen liitetyn mielikuvan: ”Se ei ole niin!” – täydelliset kurvit paljastavat kuvat Seiskassa!
Uutiset
12.04.2019 08:22
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Täysin tuntematon nainen lähestyi hiljattain Miss Suomi -finalistia Erika Heliniä helsinkiläisen ravintolan naistenhuoneessa, tarttui tätä vatsasta ja totesi tylysti: ”Tämä on kyllä läskiä.”

– Mietin, miten kukaan voi käyttäytyä niin. Sanoa jotakin niin tökeröä, Erika pohtii nyt.

Lue myös: Missikaunotar Erika Heliniä ahdisteltiin naistenhuoneessa – tuntematon haukkui ja tarrasi vatsaan!

Uhkea jyväskyläläiskaunotar asettelee samalla pitsiliivejään paremmin paikoilleen. Sitten vartalo vääntyy hallittuun poseeraukseen – eikä ylimääräistä rasvaa näy missään.

Kehopositiivisuus on ok

Erika puhuu mielellään kehopositiivisuuden puolesta. Yksi asia kuitenkin hieman ärsyttää.

– Kehopositiivisuus mielletään usein lihavien naisten jutuksi. Ikään kuin se kannustaisi lihavuuteen, mutta se ei ole niin.

Lue myös: Tässäkö törkeän käytöksen syy? Härskisti haukuttu missikaunotar Erika Helin näpäyttää: ”Ehkä nuoremmat ja näyttävämmät naiset alkavat ahdistaa...”

Missifinalisti muistuttaa, että oli sitten laiha, pitkä, lyhyt tai tukevampi, kaikki saavat olla omassa kehossaan tyytyväisiä.

– Eikä kenelläkään ole oikeutta tulla ottamaan sitä tyytyväisyyttä pois! Kukaan ei voi ikinä tulla kommentoimaan kehon muotoja, koostumusta tai yhtään mitään muutakaan. Se on väärin, ja siihen on vedettävä raja.

Katso Erikan superseksikkäät kuvat ja lue lisää Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »