fbq
Uutiset
26.12.2020 17:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto
Ernest Lawson
Lapsuuden joululahja muutti Ernest Lawsonin elämän: Silloin minussa heräsi sisäinen esiintyjä
Uutiset
26.12.2020 17:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto

Muuan lapsuuden joululahja muutti näyttelijä Ernest Lawsonin, 32, tulevaisuuden.

– Sain mielestäni aina enemmän lahjoja kuin olisin ansainnut vilkkauteni vuoksi. Pukki piti minua kilttinä, ja yksi tärkeimmäksi muodostuneista lahjoistani oli rumpusetti, jonka sain kouluaikoina. Olin ollut kauan urheilija, mutta rumpusetin kautta musiikki tuli elämääni. Silloin minussa heräsi sisäinen esiintyjä.

Lue myös: Treffeillä vaimon kanssa! Näyttelijä Ernest Lawson hehkuttaa Nelli-rakastaan: En pystyisi näyttelemään ilman häntä!

Raiteilla liikkuvia yllätyksiä

Jukka Laaksonen

Viihdetaiteilija Jukka Laaksonen, 62, lähti jouluksi Tahkovuorelle hiihtämään. Nuorena poikana saatu joululahja putkahtaa Jukan ajatuksiin nopeasti.

– Autorata. Kyllä sitä odotettiin, ja kun se saatiin, odotus oli todellakin sen arvoista. Olin noin kahdeksanvuotias, ja lahjaa oli alettu mankua jo kauan ennen joulua. Seuraavana vuonna sain sitten Märklinin junaradan, ja siihen aikaan sen piti olla nimenomaan sen merkkinen!

Lue myös: ”Hönöjä kasaan ja tarjotaan alkoholia” - supersuositusta Se on siinä -urheiluvisasta muistettava Jukka Laaksonen tylyttää: Tosi-tv on syrjäyttänyt huumoriohjelmat!

Lue lisää julkkisten joululahjamuistoja tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »