Lapseton Jasmin Mäntylä laittoi lusikkansa povipommien imetyssoppaan: Käännä katse muualle, Marika Fingerroos!

Uutiset | 24.10.2017 16:55

Seiska uutisoi viime viikolla, kuinka kauneusyrittäjä Suvi Pitkäsen päivitys imettämisestä poiki kommentteja muun muassa Marika Fingerroossilta sekä Katri Sorsalta

LUE MYÖS: Suvi Pitkäsen imetyspäivityksestä syttyi sota - Katri Sorsa ja Marika Fingerroos haukkuvat toisiaan: En minäkään haluaisi nähdä Marikaa alasti!

Keskustelu äityi suunsoitoksi imetyksen puolesta ja vastaan. Marika muun muassa kirjoitti, että hän ei olisi halunnut nähdä kuinka pientä lasta imetettiin lentokoneessa. Katri on tunnetusti imetyksen puolestapuhuja. Hän kertoikin postauksen kommenteissa vielä imettävänsä neljävuotiasta poikaansa. 

Nyt soppaan on heittänyt lusikkansa suorapuheinen Jasmin Mäntylä, jolla ei vielä ole lapsia. Jasmin otti imetysasiaan kantaa blogipostauksessaan

- En tiedä tai tunne kahta äitiä, jotka olisivat tehneet kaiken samoin, imetyksen tai muunkaan kasvatuksen suhteen. Jokainen lapsi on omanlaisensa, samoin kuten aikuisetkin. Ja niin kauan, kun lapsi on terve ja voi hyvin, toisten valintojen tuomitsemiselle ei luulisi olevan tarvetta. Jutussa Pitkänen-Fingerroos-Sorsa sympatiani ja ymmärrykseni ovat tietysti Katrin puolella, koska hänet tunnen ja tiedän hänen olevan aivan loistava äiti pojalleen, Jasmin puolustaa Katria. 

Marika Fingerroos

Jasmin kirjoittaa myös, ettei ymmärrä Marikan ajatusmaailmaa. 

- Mitä taas tulee julkisilla paikoilla imettämiseen, en voi käsittää Fingerroosin mielipidettä asiaan. Kyseessä on täysin luonnollinen asia, eikä siinä pitäisi olla mitään ällöttävää. Mikäli sen kokee oksettavana juttuna, niin katseen voi aina kääntää muualle. Samoin se menee muidenkin asioiden suhteen; jos ei halua nähdä tai esimerkiksi lukea jotain, sitä ei ole mikään pakko tehdä.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!