Lappeenranta

Lappeenrannan takakonttimurhasta elinkautiset tuomiot

23.08.2019 15:32

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut 21-vuotiaan miehen ja 20-vuotiaan naisen elinkautisiin vankeusrangaistuksiin murhasta.

 

Lue myös: Tämä tiedetään Lappeenrannan raa’asta takakonttimurhasta - parikymppinen mies löytyi poltetusta autosta: ”Poikkeuksellisen julma teko!”

 

Oikeuden päätöksen mukaan tekijät olivat syyllistyneet myös törkeään vapaudenriistoon, törkeään ryöstöön, lievään maksuvälinepetokseen, hautarauhan rikkomiseen ja vahingontekoon.

 

Naisen katsottiin olleen tapahtumahetkellä alentuneesti syyntakeinen. Oikeus katsoi, ettei naisen puolesta oltu esitetty sellaisia seikkoja, jotka olivat olleet niin painavia tai erityisiä olosuhteita, jonka perusteella hänet olisi voitu jättää tuomitsematta rangaistukseen. Tuomio ei ole lainvoimainen.

 

Lue myös:  Järkyttävät kuvat osoittavat Lappeenrannan takakonttimurhan raakuuden - murhasta syytetyt ajoivat syömään uhrin rahoilla ruumis takakontissa!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!