Uutiset

Lamourettes-tanssiryhmästä tuttu Daniela Starmans on kuollut 30-vuotiaana - julkkisystävät järkyttyivät: avioliitto Hunks-tähti Matias Starmansin kanssa oli aikansa mediatapaus

20.10.2020 16:05

Lamourettes-tanssiryhmästä tunnettu Daniela Starmans (o.s. Kuronen) on kuollut. Daniela menehtyi vain 30-vuotiaana viime perjantaina Jorvin sairaalassa Espoossa.

Danielan yllättävästä menehtymisestä kertoi hänen äitinsä sosiaalisessa mediassa.

R.I.P. rakas lapsenlapsi, tytär, isosisko ja äiti. Daniela hävisi taistelun ja menehtyi Jorvin sairaalassa 16.10.2020 äitinsä sylissä, Danielan äiti kirjoitti Facebookissa sunnuntaiyönä.

Daniela oli tuttu Seiskan lukijoille, sillä hän seurusteli ja oli naimisissa toisen tanssijan, Scandinavian Hunks -tähden Matias Starmansin, 34, kanssa. Heillä on yksi yhteinen lapsi.

Scandinavian Hunks -tähti Matias Starmans ja Lamourettes-ryhmästä tuttu Daniela Starmans avioituivat 2015. Daniela menehtyi viime perjantaina 30-vuotiaana.
Scandinavian Hunks -tähti Matias Starmans ja Lamourettes-ryhmästä tuttu Daniela Starmans avioituivat 2015. Daniela menehtyi viime perjantaina 30-vuotiaana.

Ikimuistoinen kosinta

Monet lukijat muistavat, kuinka Matias kosi Danielaa tuhansien ihmisten edessä Seiskan Bileristeilyllä tammikuussa 2013 Tallink Baltic Princessillä.

– Tässä on nainen, joka on vienyt täysin mun sydämen, ja siksi haluan kysyä häneltä yhden asian, Matias sanoi polvistuessaan häkeltyneen rakkaansa eteen.

Matias kosi Danielaa Seiskan Bileristeilyllä 2013.
Matias kosi Danielaa Seiskan Bileristeilyllä 2013.

 

Pariskunta avioitui helmikuussa 2015, mutta liitto päättyi avioeroon jo saman vuoden elokuussa.

– Meillä on kaikki hyvin, eroon ei liity riitaa, kolmansia osapuolia eikä draamaa. Elämä vaan ei aina mene niinkuin suunnittelee, eikä ikinä tiedä mitä se voi tuoda mukanaan, Daniela kommentoi eroaan tuolloin.

– Meillä on upea perhe, eikä se koskaan katoa mihinkään. Upeinta tässä on, että vaikka tiemme tässä kohtaa erkanevat, kunnioitus toiseen säilyy ja voimme avoimesti olla toistemme seurassa. Olet rakas aina Daniela. Kiitos! Matias puolestaan päivitti tuntojaan.

Suru-uutinen koskettaa

Danielan julkisuudesta tutut ystävät reagoivat yllättävään suru-uutiseen sosiaalisessa järkyttynein mielin. Danielan äidin tekemään Facebook-päivitykseen ovat jättäneet surunvalittelunsa muun muassa Henna Peltonen, julkkisyrittäjä Marjo Niittyviita ja Big Brotherista tuttu Tia Kiuru.

- Mitä, mitä??? Olen aivan järkyttynyt luettuani tämän uutisen. Voimia koko perheelle suuren surun keskellä. Danskua lämmöllä muistaen, Niittyviita kirjoitti.

- Syvimmät osanotot ja paljon voimia koko perheelle suureen suruun. Niin paljon jäi muistoja, Peltonen kirjoitti.

- Osanottoni kaikille Danielan läheisille, valtava järkytys !! Dani oli ihana, kaunis ihminen kaikin tavoin, Kiuru puolestaan kommentoi.

Danielan kuolemasta uutisoi ensimmäisenä Metropoli.net.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!