Uutiset

Lamar Odomin kanssa juhlineet prostituoidut palasivat töihin: asiakkaita jonoksi asti!

02.12.2015 18:22

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin, 31, puoliso, entinen NBA-tähti Lamar Odom, 36, toipuu hiljalleen kokaiinista ja potenssilääkkeistään saamastaan yliannostuksesta.

Lamar löydettiin viime kuussa tajuttomana Las Vegasin lähellä sijaitsevasta Love Ranch –bordellista. Koomaan joutunut ex-tähti sai useiden aivohalvausten seurauksena aivovamman ja hän odottaa parhaillaan pääsyä munuaissiirtoon.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Lamarin kanssa surullisenkuuluisana iltana juhlineet prostituoidut Ryder Cherry ja Monica Monroe ovat palanneet töihin bordelliin. Ilmeisesti Lamarin kohtalo ei ole karkottanut asiakkaita, sillä TMZ:n mukaan kysyntää riittää, ja kaksikolla oli töihin palatessaan jonossa jo yli 20 asiakasta.

Bordellin omistaja Dennis Hof antoi kaksikolle aluksi potkut, koska epäili heidän valehdelleen Lamarin kanssa vietettyjen juhlien yksityiskohdista. Omistaja otti heidän kuitenkin takaisin ”tutkittuaan asiaa perusteellisesti”. Kaksikon hurjan kysynnän luulisi myös vaikuttaneen miehen päätökseen.

Prostituoitukaksikosta ainakin Ryder Cherry mainostaa palveluitaan ahkerasti Twitterissä, ja häneltä löytyy useita twiittejä eri kuukausilta, joissa hän leuhkii olleensa kuukauden ”varatuin” työntekijä.

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!