Uutiset

Laineilla liplatti! Jaajo ja JVG rellestivät ravireissulla: mukana liuta julkkiskavereita - kuvat!

13.06.2017 10:20

Seiska kertoi hiljattain radiopersoona Jaajo Linnonmaan varsin vauhdikkaasta Elitloppet-raviristeilystä.

TAUSTAA: Jaajo kommentoi raviristeilyä: Tällaisia reissuja ei jaksa kuin yhden vuodessa!

Ravifanaatikkona tunnettu Jaajo järjesti risteilyn yhdessä lumilautailija ja raviohjastaja Janne Korven kanssa. Kaksikon ensimmäinen yhteistyössä syntynyt ravireissu oli sikäli menestys, että se myytiin loppuun.

Jaajon raviristeily oli menestys:väkeä riitti tungokseksi asti.
Jaajon raviristeily oli menestys:väkeä riitti tungokseksi asti.

Yli 2000:n hevosurheilun ystävän lisäksi Turusta Tukholmaan ja takaisin seilasi värikäs joukko Jaajon julkkiskavereita. Mukana menossa oli muiden muassa trubaduurikolmikko Arttu Wiskari, Ilpo Kaikkonen sekä Suomipopin radioaalloiltakin tuttu hovimuusikko-Ilkka.

Laura Voutilainen ja hovimuusikko-Ilkka: yhteinen lemmenloma!

Jaajo ja Arttu Wiskari rellestivät raviristeilyllä.

Suomenlahden länsirannalla ravikansaa odotti yllätys, kun JVG:n Jare ja VilleGalle pölähtivät raviradalle Arlandan lentokentältä ja liittyivät mukaan joukkoon iloiseen.

Kossukurvin kuvernööri!

Ja se joukko oli todellakin iloinen. Ravikansa raportoi Ruotsista, että niin julkkikset kuin tavalliset ravireissaajatkin osasivat ottaa kunnolla ilon irti: reissussa kuulemma rellestettiin ja ilakoitiin suorastaan vallattomasti!

Ilpo Kaikkonen ja Jaajo ottivat ilon irti Solvallan raviradalla.
Ilpo Kaikkonen ja Jaajo ottivat ilon irti Solvallan raviradalla.

– Solvallan radalla suomalaisilla on oma Kossukurviksi kutsuttu katsomo. Sanotaan näin, että Jaajo toimi kyllä esimerkillisesti sen katsomon kuvernöörinä, raviradalta naureskellaan Seiskalle.

Kahden kostean ravipäivän lisäksi Jaajon ja Jannen risteily käsitti kolme yötä laivalla. Paatilla ei kuitenkaan liiemmin kuorsattu, vaan homma saattoi lähteä laukalle Solvallan lisäksi myös Suomenlahdella.

Jaajon raviristeilyllä oli sanalla sanoen railakas tunnelma.

Seiskan silminnäkijöiden mukaan laivan ravintoloissa ja hyttikäytävillä meininki vaikutti paikoin siltä, kuin Suomenlahdella olisi lyöty kaikki aallonkorkeusennätykset uusiksi - vaikkei todellisuudessa merellä edes myrskynnyt!

– Kyllä siinä piti itse pitää kuitenkin tolkku päässä, että sai työt tehtyä kunnialla, hyväntuulinen Jaajo korosti myöhemmin Seiskalle.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Elitloppet-raviristeily
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!