fbq
Uutiset
25.07.2017 09:42
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Laine Bruce vakuuttaa rintojensa olevan aidot.
Laine Brucen rintaliivit koetuksella tuoreessa kuvassa – vakuuttelee olevansa luomu: ”Kyllä nämä ovat ihan aidot tissit!”
Uutiset
25.07.2017 09:42
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Muiden muassa Riisutut-tv-sarjasta ja Luokkakokous-elokuvasta tuttu Laine Bruce, 27, on aavistuksen äreällä tuulella. Kohukaunottaren mitta alkaa olla ääriään myöten täynnä sitä yhtä kysymystä, jota häneltä tivataan usein.

– Vähän turhankin usein. Itse asiassa aika älyttömän usein, Laine tuhahtaa Seiskalle.

– Jostain syystä ihmisiä tuntuu kauheasti kiinnostavan, olenko luomu vai en.

Kysymystulvaa eivät ole varsinaisesti hillinneet Laineen itsestään julkaisemat kuvat, joista monet noudattavat varsin rohkeaa linjaa. Alusvaatteissa viihtyvä näyttävä nainen esittelee mielellään julkisesti kurvejaan ja julkaisee itsestään tämän tästä povekkaita kuvia.

Juuri tällaisen otoksen hän julkaisi viimeksi sunnuntaina Instagramissa. Siinä Laine on ripotellut kuvatekstiksi elämänviisauksia englanniksi, kun taas itse kuvassa hän katsoo kameraan pää hieman kallellaan. Laineilevat hiukset laskeutuvat rintaliivien kannattelemille rinnoille.

– Tällä kertaa homma meni niin, että minulla oli ihan älyttömän tylsää. Päätin sitten vähän meikata, laittaa hiuksia kivasti ja ottaa sellaisen kuvan.

– Ja taas tuli kyselyitä, että voivatko nuo olla aidot. Sanotaan se tässä ja nyt, että kyllä, nämä ovat ihan aidot tissit! Laine nauraa.

Latvialaisen äidin ja ukrainalaisen isän tytär kertoo olevansa kiitollinen geeneistään, mutta nekään eivät kuulemma riitä. Laine näet on leikitellyt ajatuksella, josko hän hankkisi silikoneilla lisää täytettä rintoihinsa – vaikka onkin tisseihinsä ”ihan tyytyväinen.”

– Kai ne voisivat olla vieläkin isommat. En tiedä. Aihe ei joka tapauksessa ole vielä ajankohtainen, mutta katsotaan, Laine pyörittelee silari-suunnitelmiaan.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »