fbq
Uutiset
08.06.2017 09:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
laine bruce
Laine Bruce uskoo, että Makwan Amirkhania harmittaa lyhyeksi jäänyt yhteinen yö: Hän kohteli minua kuin maksullista naista!
Uutiset
08.06.2017 09:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Riisutut-tv-sarjasta tuttu kohukaunotar Laine Bruce, 27, kertoi kesäkuun Hymy-lehdessä yöstään vapaaottelija Makwan "Maku" Amirkhanin kanssa. Seiskan tavoittama Laine kertoo parin lyhyeksi jääneen salasuhteen alkaneen kaksi kuukautta sitten. Lyhyen Facebook-viestittelyn jälkeen komea vapaaottelija ehdotti hänelle hotellitapaamista.

TAUSTAA: KOHUJULKKIS LAINE BRUCE AVAUTUU YÖSTÄÄN MAKWAN AMIRKHANIN KANSSA: KAIKKEA MUUTA KUIN HERRASMIES!

Laine tutustui Makwaniin jo vuosia sitten helsinkiläisessä yökerhossa, mutta suhde ei ottanut vielä tuolloin tuulta alleen. Makwan ehdotti hänelle salaista tapaamista jo vuonna 2013.

– Nyt ajattelin, että kerran tässä maailmassa eletään. Jos hän haluaa riehakkaan hotelliyön kanssani, miksi en lähtisi tapaamaan häntä. Tiesin koko ajan, miksi hän pyysi minut hotelliin. Hän myös vihjasi, ettei halua yhden yön juttua. Tiedän kuitenkin, että hänen kaltaisensa miehet ovat vain yhden yön juttujen perään.

Tarjosi omaa huonetta

Laine uskoo, että myös Makwania harmitti yhteisen yön karu päätös.

– Hän kohteli minua kuin maksullista naista. Hän tarjosi minulle toista huonetta, johon olisin voinut jäädä yöksi. Se ei tuntunut hyvältä idealta, joten lähdin keskellä yötä kotiin. Kolmen tunnin yöunilla menin seuraavana aamuna kouluun.

Lue lisää uudesta Seiskasta!

Pornotähti Cindy Sun yhteisestä yöstä Makwan Amirkhanin kanssa: Tein sellaista, mitä en ollut koskaan aiemmin!