Janita Lukkarinen sai lääkäriltä lohduttoman tuomion.

Lääkäriltä lohduton tuomio syöpää sairastavalle Janita Lukkariselle: ”Voin kuolla äkillisesti ja nopeasti!”

24.01.2020 07:38

Syöpäsairas tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, siirrettiin vuoden ensimmäisenä päivänä Terhokotiin saattohoitoon.

Janitan vointi vaihtelee päivittäin. Välillä hän on todella kipeä eikä jaksa tehdä muuta kuin nukkua. Liikkuminen on mahdollista vain rollaattorilla tai pyörätuolilla. Seuraavana päivänä vointi saattaa kohentua niin, että Janita pystyy kävelemään ja puuhailemaan.

– Valitettavasti olin todella huonokuntoinen, kun minulla oli aika syöpäsairaalassa. Lääkäri totesi minun olevan niin huonossa kunnossa, ettei minua voitaisi enää hoitaa.

Lue myös: Syöpäsairas Janita Lukkarinen etsii epätoivoisesti hoitoa – tapasi yksityissairaalan lääkärin!

Janita oli vastaanotolla niin väsynyt, että nukahteli kesken lääkärin puheen.

Äkillinen kuolema

Koska lääkärin arvion mukaan mahdollisuudet parantumiseen ovat huonot, Janita halusi tietää, kuinka paljon aikaa on jäljellä.

Lue myös: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen lohduttaa läheisiään viimeisillä voimilla – isä rakensi studion Terhokotiin!

– Lääkäri sanoi sairaudessani olevan niin paljon nopeuttavia seikkoja, että voin kuolla äkillisesti ja nopeasti, Janita suree.

– Esimerkiksi vatsahaava voi revetä, kun kasvain suurenee. Lääkäri ei kuitenkaan halunnut arvailla tarkkaa jäljellä olevaa aikaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!