fbq
Uutiset
08.07.2015 16:59
Teksti | Kuvat: Juha Nurmi
Laajasalon uhri Sedun portsarina!
Laajasalon uhri Sedun portsarina!
Uutiset
08.07.2015 16:59
Teksti | Kuvat: Juha Nurmi

Laajasalon rivitaloalueella Helsingissä sijaitsevasta yksityisasunnosta löydettiin kaksi miestä surmattuina viime sunnuntaina (5.7.).

Keskusrikospoliisi tutkii asiaa murhina ja uhrien epäillään olleen kytköksissä United Brotherhood -liivijengiin.

 

Portsarina Sedun yökerhossa

MTV ja Ilta-Sanomat uutisoivat tänään keskiviikkona, että toinen henkirikoksen uhreista on ollut rakentamassa yrittäjä Sedu Koskisen pari viikkoa sitten avattua ravintolaa Helsingin Hernesaareen.

Sedu kertoi Ilta-Sanomille, että hän oli tavannut miehen vain pari kertaa eikä tuntenut tätä henkilökohtaisesti.

Seiskan haastattelemien silminnäkijöiden mukaan uhri työskenteli pitkään myös Koskisen Namu-yökerhossa Helsingissä portsarina. Myös Seiskan toimittaja on bongannut kyseisen miehen portsarin hommista Namussa.

- En ole tuntenut häntä ennen toukokuun puoltaväliä. Olen tavannut hänet pari kertaa liittyen Hernesaari-projektiin. Muuten en tunne häntä, enkä hänen taustojaan. Meillä on Namussa ollut viime lokakuun alusta ulkopuolinen vahtimestariyritys, jonka palveluksessa tämä henkilö oli. En ollut tuntenut  tai nähnyt häntä ennen toukokuuta, Sedu kertoo Seiskalle.

 

Kiinniotettuna Aarnio-vyyhtiin liittyen?

Toinen uhreista on Seiskan haastatteleman tietolähteen mukaan ollut puolestaan kiinniotettuna Aarnio-vyyhtiin liittyen United Brotherhood -taustansa takia.

– Hän kertoi minulle, että oli ollut jonkin aikaa Aarnion jutun takia kiinni, mutta häntä ei lopulta epäilty mistään, uhrin tuntenut Seiskan tietolähde kertoo.

Laajasalon murhien tutkinta on siirretty Helsingin poliisilta keskusrikospoliisin tutkittavaksi juuri jutun liivijengiyhteyksien takia.

 

 

Poliisit kiipeilivät aidalla

Seiska vieraili keskiviikkona (8.7.) iltapäivällä Laajasalon surmapaikalla, missä edelleen oli käynnissä poliisin tekninen tutkinta.

Seiskan toimittaja näki muun muassa virkapukuisten poliisien kiipeilevän surmapaikkana olleen asunnon korkean aidan ympärillä.

Sedu Koskisen Hernesaaren-rakennusprojektin urakoitsija ja Namun entinen portsari asui kyseissä asunnossa naisystävänsä kanssa.

Koskinen ei liity tapahtumiin.

 

PÄIVITETTY 8.7.2015 kello 17.45: Lisätty Sedun kommentti.