Uutiset

Kymppilinja-yhtye teki paluun keikkalavoille – ”Olimme välirikossa ilman suurempaa syytä!”

07.11.2019 21:04

Kertaalleen hajonnut Kymppilinja-yhtye teki näyttävän paluun, kun osallistui vuosi sitten Ylen suosittuun SuomiLove-ohjelmaan. Kolmen helsinkiläisräppärin Janne Ordénin, Niko Lithin ja Sami Grönroosin yhtye oli laittanut pillit pussiin kuutta vuotta aikaisemmin työstäessään kolmatta pitkäsoittoaan.

– Hajoaminen oli useiden sattuminen summa, jota ei mietitty kovin pitkään. Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta bändipalaverin aikana, Janne toteaa.

– Olimme aika väsyneitä, joten meidän piti ottaa toisistamme taukoa. Olimme myös aika yksin yhtyeenä, sillä olimme pienen levy-yhtiön alla, Sami sanoo.

Lappeenrantalaiseen Giggling Marlin -ravintolaan on saapunut satoja ihmisiä seuraamaan Kymppilinjan keikkaa.  – Meillä on faneja, jotka ovat käyneet kymmenillä keikoilla. Heidän kanssaan on mukava jutella keikkojen jälkeen.
Lappeenrantalaiseen Giggling Marlin -ravintolaan on saapunut satoja ihmisiä seuraamaan Kymppilinjan keikkaa.  – Meillä on faneja, jotka ovat käyneet kymmenillä keikoilla. Heidän kanssaan on mukava jutella keikkojen jälkeen.

 

Yhtyeen jäsenet eivät olleet juurikaan tekemisissä toistensa kanssa kuuteen vuoteen.

– Olihan se outoa, sillä olimme tehneet yhtyeen eteen töitä 2000-luvun alusta lähtien. Olimme välirikossa ilman mitään suurempaa syytä, Niko muistelee.

– Syy oli varmaan siinä, ettemme osanneet puhua toisillemme asioista, jotka vituttivat. Se tuottaa vielä tänäkin päivänä ongelmia, vaikka pyrimme olemaan avoimempia toisiamme kohtaan, Sami jatkaa.

– Yhtyeellämme on suomalaisen miehen sosiaaliset taidot, Janne naurahtaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Petri Voutilainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!