Uutiset

Kyläkauppias Sampo Kaulanen tuskailee koronalamaa: Elämämme hiljeni!

02.06.2020 20:01

Kyläkauppias Sampo Kaulanen, 41, ja Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 40, ovat päässeet muuttamaan uuteen taloonsa Äkäslompolossa. Koti sijaitsee vanhaa asuntoa huomattavasti yksityisemmällä paikalla, mutta vain muutaman kilometrin päässä Jounin kaupalta.

Aviopari on yhdessä suunnitellut uuden talon sisustuksen. Sampo on esitellyt lopputulosta myös Instagram-tilillään. Kesä 2020 alkaa kuitenkin odottavissa tunnelmissa. Koronapandemia on vaikuttanut merkittävästi lappilaisten ja myös Kaulasten liiketoimintaan.

- Elämämme hiljeni koronan myötä. Olemme yrittäneet pitää kauppaa auki. Meiltä voi myös tilata elintarvikkeita verkkokaupan kautta. Kuskaamme tilauksia ympäri Lapin lääniä. 

sd

- Toisaalta korona on pistänyt tekemään töitä ihan eri tavalla. Meillä on muun muassa mestarikokki tekemässä tuoretta sushia. Kaupan wc:t on tarkoitus muuttaa sellaisiksi, että niihin pääsee sisälle kahvoihin koskematta. Hygieniatasomme on entisestään vaan noussut, Sampo kertoo. 

Kuluva kevät on ollut koronan lisäksi muutenkin erikoinen.

- Täällä on edelleen puoli metriä lunta, tunturikin on aivan valkoinen. En muista koskaan, että näin pitkään olisi talvea ollut. 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!